28 november 2008

Trött fredag

Riskakor med äpplemos, keso och massa kanel tillsammans med julmust= Bästa alternativet efter träningen.

Sitter här hemma och försöker få lite lugn och ro och hoppas att julstämningen snart ska infinna sig. Idag är jag riktigt trött, både i kroppen men även i huvudet o överlag. Jag började med en riktig powerwalk till PJ i morse där jag åt min frukost (som jag självklart hade med mig i ryggsäcken) efter frullen väntade en skön helkroppsmassage,mmmm. Med något tunga ben gick jag upp till stan där jag träffade Sara, vi satt och fikade och pratade massa inför tävlingen. Jag hann även med en runda inne på Granit där jag shoppade loss och gick därifrån med en hel påse som vanligt;) Vidare upp förbi syrran och dax för kaffe och mellis. Igentligen stod det rygg på schemat men eftersom jag hade varit på massage några timmar tidigre kändes det som en ren misshandel att utsätta ryggen för detta, ist blev det biceps + mage. Det var Riktigt jobbigt idag. Jag hade ingen kraft att ta i med för fem öre, jag kämpade på så gott jag bara kunde. En riskaka i magen och powerwalken gick hem mycket bättre än väntat. Till o med rekord tid, men nu är jag trött.
Nu ska jag sätta igång och julstöka lite innan Daniel kommer hem, sen blir det bara mys framför soffan ikväll=)

Dagens jättegoda lunch, sallad med broccoli, fläskfile och keso.

27 november 2008

Ätstörning??


Lite galen är jag nog allt..... Mitt i dietens sista etapp drömmer jag mig bort ibland tidningar, böcker och olika matsajter. Iskolan sa dem till mig att jag beter mig som om jag hade en ätstörning, typ anorexia. Jag tycker om att prata mat, längta efter mat och diskuterar gärna olika recept. Det gör mig ingenting, på nåt sätt så mår jag bättre av att göra det. Får jag inte äta maten så kan jag iallafall få prata, suktas, längta och fantisera om det bästa som finns MAT, utan att ha en ätstörning.... Jag har aldrig haft anorexi eller bullemi eller någon annan typ av ätstörning, så jag vet inte hur man är och beter sig då, för jag känner mig FRISK nu. Folk får tycka vad de vill, det viktigaste är att jag och alla mina vänner och familj runt omkring mig vet att jag mår bra och gör det här för min skull.
Visst är det en typ av "störning" som man lever då man äter minimalt, räknar varje liten kalori och tränar mer än vad kroppen vill och önskar. Men det är ju bara just nu, Under en begränsad period, jag lovar att jag kommer att bli "normal" igen efter tävlingen. Och normal för mig är inte att äta bullar, kakor, godis och läsk varje dag iallafall. Jag lever ganska sunt året runt, men inte lika sparsamt som nu.
Jag vill ge ett STORT TACK till mina underbara vänner och familj som på något sätt trott, stöttar och bidrar till att jag har klarat mig så här långt. Jag trodde aldrig att jag skulle lyckas så bra som jag faktiskt känner att jag har gjort nu.
Det hade jag aldrig gjort utan Ert stöd. Vissa har inte gjort nåt speciellt bara funnits där och accepterat min vilja och satsning emot målet.
Jag trodde att jag tillhörde den skara människor som inte kunde bli vältränad och "fit". Alla andra kan, men inte Jag. Jag har nu bevisat att det går, bara man VILL!
Jag är jätte nöjd med min kropp just nu, jag har aldrig varit i en så bra form som jag är idag, nu mår jag bra.
Fanns det möjlighet så skulle jag vilja se ut såhär jämt, men jag vet att det inte är hälsosamt att leva så här i långa loppet och räknar med att jag kommer att gå upp några kilo igen, när vardagen kallar, men det är helt okej för mig, för jag vet att jag kan om jag vill, det har jag bevisat för mig själv nu.

Grå, stormig torsdag


Sitter nu och borde arbeta lite med lian, men inspirationen saknas. Smuttar på mitt nya väldoftande chokladkaffe (lyxade till det med lite soja mjölk idag) och har just ätit en sen frukost. Jag gick inte upp förrän vid tio, jag behövde lite sovmorgon. Jag tog min kopp kaffe och aminosyror och har avklarat morgonens eller kanske rättare sagt förmiddagens spinningpass.
Morgonens frukost, gröt på havregry och kruskakli, massor av kanel, ingefära och kardemumma + lite bär & Kesella med funlight


Jag känner av en trötthetskänsla i benen nu som aldrig vill ge med sig. Igår var det ryggen som krånglade, började känna på eftermiddan att jag hade riktigt ont i ländryggen, inte att jag hade skadat mig eller gjort nåt, utan när man bara känner sig matt, trött och orkeslös. När jag var inne på citygross och handlade var jag som alla de slöfockar som man brukar titta på och undra varför de har släpat sig utanför dörren, istället för att stanna kvar hemma. Jag liksom hängde på nåt snyggt sätt över handtaget på vagnen och drog mig fram, låter riktigt snyggt va? det var det inte kan jag lova. Idag känns det lite bättre iaf.

Nu är det inte många dagar kvar tills resan bär av ner emot Göteborg, det känns jätte roligt men även väldigt skrämmande för vad som komma skall.......

Jag måste ge en eloge (tror att det stavas så) och ett STORT TACK till min underbara svärmor som nu under två veckors tid håller på att "gå in" min svarta tävlingsskor. Hon har dem på sig en timme varje dag tillsammans med sin mysdräkt efter jobbet. Det är inte alla svärmödrar som ställer upp så, det tror jag inte iaf. Hon är underbar!!!!

Nu väntar en varm skön dusch.

26 november 2008

CHOKLAD

Jag skulle kunna dö för lite choklad just nu. Choklad är det absolut bästa som jag vet. Vill nån muntra upp mig nån gång, så är ett hett tips att köpa lite choklad till mig;) gärna med nötter i, mmmmmmm. Jag var och handlad lite idag, kylens hyllor började tunnas ut. Jag gick och nästan dreglad vid godis hyllorna. Och inte tala om naturgodiset..... Cashewnötter med choklad, och yoghurt, hasselnötterna med ljuschoklad, I Love it. Jag riktigt kände sötman i gommen. Det är vad jag längtar efter nu, att få krypa upp i soffan och mumsa i mig några goda chokladbitar.

I desperat försök att kunna tillfredställa mitt begär, gick jag och köpte lite choklad te, smaksatt nymalt kaffe med chokladsmak och fina doftljus som doftar underbart gott, självklart Choklad!

Mina nya ljusfat och doftljus


Har redan smakat av både téet och kaffet, super gott. Kaffet var fantastiskt gott (tyvärr lite dyrt 250g för 59kr)

Sockerfria "carameller" med chokladfyllning. Jag tog en i bilen på vägen hem, lutade mig tillbaka och riktigt njöt. Det behövs inte mycket för att göra mig glad nu mer ikväll=0)

Lite mer att välja på i kylen, synd bara att jag inte får välja helt fritt..;)

Veckans förbrukning av kesella;)

24 november 2008

Motivationen???

Gårdagens matlagning inför veckan... Jätte gott att blanda dessa kryddor i keson och grilla fisken i ugnen. Till lunchen äter jag fisken med kokta grönsaker, jätte gott.

Jag har varit ganska dålig på att blogga nu på sista tiden. Det har varit så mycket runt omkring mig som har gjort att bloggen har kommit lite åt sidan tyvärr. Skolan har tagit en hel del tid, tentor och arbeten som ska slutföras då vi har ett uppehåll på åtta veckor nu när vi går ut på LIA, men framförallt med all fokus på tävlingen. 110% av min energi går åt till planering, funderingar och uppladdning inför tävlingen med dess kost och träningsupplägg mm. Jag kan förstå att Ni vill hänga med så mycket som möjligt i mitt vardagliga och följa mig i min satsning på vägen till min första tävling, jag ber så jätte mycket om ursäkt för mitt dåliga engagemang här på bloggen nu. Jag ska försöka att bättra mig;)

Självklart hade jag med mig mina matlådor inför helgen, det gäller att planera sin kost.

Jag bjuder på lite bilder ifrån förra helgen när vi var nere i växjö... Vi hade en jätte mysig helg tillsammans med Linda och hela mysiga familjen Malm;)

Bilder ifrån en jätte mysig morgonpromenad i det ensamma...

Jag hann med tre morgonpromenader, ett spinningpass och två gympass under den helgen. Jag är helt klart nöjd=)

Promenaden på söndagen som började med ett så fint väder....

...Slutade i ett näst intill ösregn med massor av blåst:(

Precis hemkommen, blöt som en dränkt katt.

Nu är det dax för mig att hoppa upp på trampmaskinen för att avklara kvällens sista cardiopass. Spinningpasset imorse gick väldigt tungt mellan 5.00-5.45. Motivationen var inte heller på topp när jag var på gymmet förut. Det blev ett godkänt pass biceps + mage + lite cardio. Nu väntar filmen Madagaskar... Daniel & Sandra ligger i soffan och ropar efter mig nu=) Hej Hopp!!!!

22 november 2008

När suget sätter in...



Ett litet tips som jag har tagit till när suget efter nåt sött skriker efter socker. De är så goda att man nästan blir beroende av dem.

Lördag morgon


Sitter i skrivande stund och mumsar i mig min efterlängtade lördagsfrukost!!! Den kan ingen ta ifrån mig, vare sig det är diet eller inte, det är det bästa på hela veckan. Lördags frukosten hjälper mig att kämpa veckan ut, för jag vet att jag får en välförtjänt belöning för det...;)

Påväg till affären efter ett morgonpass på spinningcykeln för att köpa nybakade rågbullar, (pssst plus en ciabatta,hihi:)


Har haft ännu en problem natt i natt. har sovit några timmar men inte alls så många som jag hade räknat med, det börjar bli otroligt jobbigt nu. Jag är inte särskillt trött under dagarna, trots väldigt lite sömn och nästan obefintligt med mat. Det jobbigaste är att det känns konstant i kroppen, har värk överallt helatiden som inte vill ge med sig. I dag strår det rygg på schemat, men jag tror att jag måste prioritera något annat, har jätte ont. Får troligtvis bli ben istället.

I eftermiddag ska jag ha en mysig tjejträff med Mary Kay produkter och självklart ska jag bjuda på lite mat. Jag tänkte göra det enkelt för mig och bjuda på en pastasallad med kyckling.... Kycklingfiléerna marinerade jag i massor av goda kryddor igår och grillade dem innan läggdax, det kommer att bli mumma. Det var riktigt länge sen jag åt pastasallad, nån gång i somras senast.

Nu måste jag göra lite nytta innan gymmet kallar, kan var ett litet + att städa iordning lite, kanske bädda sängen, vad tycker ni;) Tjao!!!!!!

19 november 2008

Jag ser det snöa...


Nu kommer även vintern söder ut. Viserligen är det plusgrader ute så det varar nog inte så länge, men lite mysigt är det att sitta och titta på de första snöflingorna...Igår var det en grå tråkig och mörk dag, just nu snöar det för fullt utanför mitt fönster. Kanske att man kan försöka få sig lite vinter känsla trots allt... Det är ju inte långt kvar till första advent nu, men det får vänta för min del. Jag har ingen som hellst julkänska just nu. Trots att jag har gått igenom 100-tals recept på julmat, läst Amelias Jultidning så kan jag inte fokusera på nåt annat än tävlingen. Mina tankar är nån helt annanstans en i jullådan;) Jag brukar annars älska julen och allt fix och styr inför, men iår är det prio två (än så länge) hoppas jag får mer julkänslor efter den 8e. Då ska jag pynta gärnet här hemma och böra spåna på all härlig julmat.
Min hjärna har nog fått kraftig kortslutning, det känns som om nån sorts autopilot har kopplats på. Jag kan inte tänka själv längre, jag är helt snurrig. Jag satt och försökte plugga på en tenta förut, men fattde ingenting, xx???##3.

Vi var på studiebesök igår med klassen på Sörmlands grafiska, där de trycker tidningar. Vi fick med oss en liten godibag hem. Massa härlig läsning=)

Inatt fick jag sova riktigt ordentligt, nästan nio timmar. Vaknade bara en gång för att gå på toan, annars sov jag som en stock. Morgonspinningens 70 minuter gick lite segt, har fortfarande kraftig träningvärk i rumpa och ben efter helgens benpass. Det känns ganska frustrerande och jobbigt att ha konstant träningvärk i hela kroppen, det känns som om den aldrig får vila och återhämta sig... Min kropp skriker efter semester, meddans hjärnan skriker efter träning.

Nu ska jag ta ett break ifrån pluggandet och åka till gymmet för att sen ikväll få massage av min underbara vän Nina.

Min nya frukost, gröt på fiberberikadehavregryn, kruskakli, kanel, funlight appear, bär och äggvitefluff. Riktigt gott, prova!

14 november 2008

Katastrof Katastrof!!!


Ännu en sömnlös natt. Jag har inte sovit en minut. Jag har ont i hela kroppen, kroppen känns stel och onormalt spänd, känner mig arg och frustrerad. Trots vilodag ifrån gymmet igår, jag körde bara ett spinningpass på morgonen så lät jag min trötta kropp vila hyfsat bra hela dagen igår. Jag vet inte om det påverkades av att jobbade och serverade på ett catering uppdrag i går kväll??? Det borde inte ha någon betydelse, på nån av nattens alla timmar borde jag ha fått somna!!!!
Nu väntar ett fantastiskt inspirerande spinningpass, not;) Sen en heldag i skolan och direkt vidare ner till min svägerska med familj i Växjö, det ska bli jätte mysigt iallafall. Men Linda, hoppas ni har en skön bäddsoffa, för jag behöver sova!
Trevlig helg alla utvilade :)

10 november 2008

Jag körde mot Rött!!!


På väg till gymmet satt jag lite snurrig efter en timmes massage i bilen och försökte fokusera och ladda inför det kommande gympasset. Nån stan försvann jag bort och bara körde då jag helt plötsligt märkte att bilen som på tvärgående vägen (på min högra sida) gasar och kommer körandes emot mig, jag hade helt missat att jag passerade ett trafikljus och borde kanske vara lite mer uppmärksam...puh det gick bra iaf.
Passet på gymmet gick bara sådär. Jag kände mig både trött och svag. Visst, en massage som "uppvärmning" är nog inte det opptimala. Armar + mage +cardio blev det iaf. Nu ska jag försöka plugga lite innan Daniel kommer hem, han är iväg och spelar badminton med Tobbe (cardioträning för Tobbe;)
//Millan

Matskadad...

Vitlök, chili, ingefära, paprika, curry hela mitt kök doftar underbart. I fyra timmar igår eftermiddag stod jag i köket och fixade matlådor, både till mig och andra till Daniel. Mitt sug blev tydligen inte mättat av det jag svände ihop yttligare två lådor till Daniel nyss samtidigt som jag springer imellan tvättstugan, Allt ska tvättas, handdukar, sängkläder och vanliga kläder, det känns så skönt att ha tömmt båda tvättkorgarna.

Thaigryta med, kyckling, sweetchili, ananas, broccoli, minimajs, sambar, vitlök, bambuskott mm, det doftade underbart, jag provsmakade aldrig, så jag hoppas det gick att äta=) Daniel har med sig en sån matlåda idag...

Pastasås med skinka och pastrami, vitlök, purjo, champinjoner och en egengjord tomatsås, mumma.

Nu försöker jag hitta på saker att göra hela tiden, varje ledig stund jag har. För sitter jag ner hinner jag bara känna efter hur hungrig jag är eller att jag är så otroligt sugen på nåt, vad som helst, så det bästa tipset är att hålla mig sysslosatt tills äggklockan ringer och det är dax för mat. Alla köksskåp är städade och rensade, skafferiet är rensat och tömmt på sånt som inte används och som inte borde finnas där, badrummsskåpen har aldrig varit så tomma, mina garderober är rensade på sommarkläder och ersatts med vinterkläderna, jag har bara ett skåp kvar inne på kontoret, det sparar jag till slutet på veckan=)

Igår blev det lite sovmorgon, sov till kl tio då ett spinningpass på 70 minuter väntade. Direkt efter det satt jag igång med matlagningen, jag verkligen ÄLSKAR att laga mat. Jag satt en dag förra veckan och bara drömde mig bort bland alla recept jag hittade på nätet. När dieten och tävlingen är avklarad, guuuud vad god mat jag ska laga. Det innebär absolut inte fet och onyttig mat, snarare tvärtom, men bara det att få laga vad man är sugen på för stunden och äta när och "hur mycket" man vill, inte bara 150 g torsk och lite brocoli;)

Efter matlagningen åkte jag till gymmet och körde framsida ben + rumpa + cardio. Jag började få känningar i ländryggen under benpressen, vilket jag är livrädd för. Jag har tidigare haft problem med ländryggen så jag fick ta det lite lugnare framåt slutet, med risk att skada mig annars.

Efter träningen väntade middag hos Daniels mamma och "plast-pappa" på farsdag. Senare när vi kom hem kände jag att jag kunde lika gärna stå på trampmaskinen istället för att sitta i soffan och titta på tvn (tänk om alla resonerade på samma sett som jag,hihi) kändes svettigt men skönt efteråt. Började dock känna en liten stramande känsla i ena knät, men det är nog inte så konstigt, mycket ansträngning för dessa muskler och tyvärr allt för lite stretch....jag ska bli bättre på det, jag lovar;)


Min klassiska "ta-med-mat", de andra åt någon mumsig pastasås och jag fick som vanligt ta med en sallad.

Snart är det dax för lunch, sen väntar en underbar och fantastisk massage hos underbara Nina. Framåt kvällen blir det ett armpass tillsammans med Daniel. Den här dagen har bara sprungit iväg. Imorn är det skola igen.

Ugnsgrillade kycklingfilér som jag äter efter träningen ihop med några riskakor


Torsk-och laxfilé med massa kryddor som jag steker utan fett i teflonpanna, jätte gott.

Glöm inte att ta på er gummistövlar när ni ger er ut i regnrusket idag, så att ni inte blir böta om fossingarna:)

08 november 2008

Helvetes natt

Jag hade ännu en helvetes natt. Kunde inte sova, det har liksom blivit en ond cirkel att jag inte ska få vakna pigg och utvilad på lördagen:(

Jag höll på att somna i soffan redan vid nio, jag var helt borta igår, jag gjorde ingen nytta alls. Träffade mamma på stan och fikade och åkte sen hem och bara slappade, vilket var jätte skönt iofs. När Daniel kom hem käkade vi framför tvn och jag säckade verkligen ihop, nu börjar dieten riktigt göra sig till känna för kropp och själ. Jag fixade lite med tvätten innan jag hoppade i säng vid elva tiden. Jag somnade precis straxt innan Daniel kom och la sig vid två, då var det kört. Då blev jag klarvaken.....När klockan var kvart över tre och jag inte hade lyckats somna gick jag upp och hämtade en bok och la mig och läste en timme. Tillslut somnade jag, men vaknade vid sju igen. Då var det bara att hoppa i kläderna och sätta mig på spinningcyckeln. När jag var klar där var det bara att sätta på mig mer kläder och upp på vanliga cykeln och trampa vidare till kvantum, där det nybakta brödet väntade på mig! Nu ska jag bara duscha och klä mig så väntar gymmet!!!!
Lunchen har jag redan lagat, idag blir det köttfärssås, med massa vitlök, sambal, färska champinjoner, lök och rivna morötter och självklart mina favvo pasta = SPAGETTI!
Ikväll kommer Tobbe och Nina hit på middag, och nåt annat mys kommer vi nog oxå hitta på. Ha en toppen dag! Millis

07 november 2008

H A L S F L U S S

Fick precis veta att Sandra har halsfluss... Hon har gott och haft ont i halsen i över två veckor och efter att jag sa åt henne igår kväll att hon måste gå till doktorn så var hon där i förmiddags = hon har halsfluss. Vi som har umgåtts så mycket och nära de senaste veckorna....jag vågar inte ens tänka på OM jag kommer att få det oxå??

Jag vägrar, det finns inte en chans att jag vill dra på mig en endaste liten gnutta ovälkommen bassilusk just nu. Alla sjukdomar får vänta till den 8/12! Nu blir det dubbla doser vitaminer, mineraler och antioxidanter för min del.
Nu är det dax för lite mellis, ikväll blir det en kräftsallad framför tvn tillsammans med Daniel.




Kesella, äggvita, vassle (vanilla very berry), blåbär & hallon, jag säger bara mmmmmmm.

Lekstund i omklädningsrummet;)

Jag lekte lite med kameran igår i omklädningsrummet på gymmet.......





Hihihi=0)

Gulligaste pannan

Min nya favorit i köket=0) Han är ju hur söt som helst, jag blev helt kär i min nya panna.

Jag la en vanlig matsked bredvid, så att ni får nåt att jämföra storleken med, den är inte stor;)

Har ni nånsin sett en så söt liten omelettpanna? Jag fick ett jätte fint paket av Daniel igår kväll. Han ville uppmuntra mig lite med en present när han vet att jag kämpar på så mycket jag bara orkar med dieten. Eftersom jag äter äggröra varje morgon kunde jag inte bli gladare=) Självklart använde jag den i morse till dagens omelett, den var perfekt!!!

Jag gör min äggröra på 4 vitor + 1 gula kryddar med vilka kryddor jag vill och känner för för dagen. Idag hade jag även i lite riven rödkål och persilja.

Överlycklig!!!

För det första, vad gör jag vaken så här dax??? Visst är jag lite trött, men det är inte så farligt. Jag vet inte om kvällstrampen + duschen gjorde att kroppen piggnade till?! Så här sent brukar jag sova för länge sen, men det blev ett sent pass på trampmaskinen ikväll vilket gjorde att kvällssysslorna blev lite försenade. Sandra är här och vi käkade lite senare än vanligt som ledde till senare tramp. Jag fixade och bjöd Sandra och Daniel på kvällsmat ikväll, medans de mumsade i sig marinerad och grillad ryggbiff, potatisklyftor i ugnen och bearnaissås fick jag kokt brocoli, brysselkål och grillad fläskfilé. (jag tror att mitt var lika gott som deras, nästan iaf)
Efter att maten hade lagt sig hoppade jag upp på trampmaskinen och trampade bort 45 minuter.

Min goda fläskfilé; basilika, hackad vitlök, färsk hackad ingfära, salt o peppar, underbart enkelt och gott!


Imorgon är jag LEDIG, så jag ska ta mig lite sovmorgon och INGEN TRÄNING på hela dagen!!!! Imorn ska kroppen få vila. Det är den i stort behov av just nu kan jag lova, jag känner mig trött och mör i varenda liten mm på min kropp.
Det enda som jag har planerat för morgondagen är att jag ska möta mamma på stan vid lunch för en fika, det var så länge sen bara hon och jag umgicks, det ska bli riktigt mysigt=) Det kommer att bli en lugn kväll oxå, hoppas jag.

Jag är så glad över att mötet som jag var på i eftermiddags gick så bra, jag har nu en LIA plats!!!! Det känns så otroligt skönt, det har hängt som en sten runt halsen ett tag nu, just att inte veta vart jag ska vara när vi ska ut på lia om tre veckor. Men jag tillsammans med Sofia ska vara på Norrköpings häktet! Killen som vi träffade idag var väldigt positivt till vårt arbete och såg mycket fram emot att vi skulle komma, vilket gjorde att vi kände oss välkomna, det ska bli så kul, jag längtar!

Efter mötet åkte jag till gymmet för att "fira", ett klart godkänt triceps, mage + cardio pass blev det idag.

Nu är det definitiv läggdag, Sov Gott:X

En lite rolig bild ifrån idag tycker jag. Jag pratar i mobilen medans jag trampar och samtidigt råkar jag komma emot kamera knappen så att det blir en bild genom spegeln... Ett bra tecken på att jag trampar ordentligt är nog att bilden är så suddig, hihi;)

06 november 2008

Sovmorgon

Fick idag sova tre timmar längre än planerat, vilket var välbehövt. Jag valde att stanna hemma ifrån skolan idag då jag bara hade en halvdag och restiden är nästan på två timmar vilket kändes lite motigt + att jag inte har hunnit byta till vinterdäck på min bil än så var jag inte så sugen på att ge mig ut i trafiken. När man väl sover ut (iaf mer än vanligt) så känner jag mig mer trött och "mosig" när jag vaknar. Men efter en kopp kaffe och lite protein satt jag på spinningcykeln och avklarade ett jätte bra 60 minuterspass, jag är grymt nöjd. För när jag vaknade var motivationen långt ner på golvnivå...;)

Igår var jag ledig ifrån skolan men som vanligt var mitt dagsschema fullt ändå. Morgontramp, massage hos PJ på HelhetsHälsan, var och handlade, hem till Lina där vi kacklade massa skit men även provade och fixade med mina tävlingsdräkter, ner på stan för att kompletera med mer tråd och spännen, ett cardiopass på gymmet, hem och fixa kvällsmat, iväg till Erika & Danne och käkade, hem och styra upp morgondagen och bums ner i sängen, där jag fick en underbar handmassage av Daniel tills jag somnade, det är såååå skönt!

Gårdagens kvällsmat som jag hade med mig till Erika & Danne. Kräftstjärtar, äggvita, keso, sallad, rödkål, rödlök, tomat + en god dressing om man älskar vitlök. Vitlök, persilja, balsamvinäger, äppelsidervinäger, vatten, kesella, salt o peppar.

Om en timme ska jag iväg på en intervju på min kommande LIA plats, hoppas att jag ger ett positivt intryck och att jag + min klasskompis Sofia får komma till dem och göra våran praktik om några veckor.

I eftermiddag väntar ett triceps + magpass och självklart lite cardio=)

Dagens matlåda, tonfisk, brocoli, rödkål, äggvita, champinjoner, rödlök och massa goda kryddor.