Så när han kommer hem ifrån gymmet snart så väntas en liten tvårätterssupé, en helt vanlig måndag. Det är livskvalité och kärlek!! Förrätt på kallröktlax och skagenröra.
Min skagen röra, handskalade räkor, kräftstjärtar, rödlök, äggvita, turkisk yoghurt, keso, dill, kryddor och avokado
Till varmrätt blir det helstekt fläskfilié
Jag steker fläskfilén på alla sidor och eftermarinerar med en härlig marinad på; olivolja, balsamico vinäger, soja, ajvar, kryddor, vitlök, sweetchili.
I med lite grönsaker i en form och in i ugnen. Jag använder mig av en termometer för att få köttet så perfekt som jag vill ha det, 62 grader på 2oo grader.
På med aluminium folie och låt vänta i 10 minuter
2 kommentarer:
SJUKT GOTT VAR DET!!!!
Tack Jannie för det godaste brödet jag ätit och tack Millan för en fläskfile som blev lika mör som en oxfilé..
Och tack Frankrike för det fina vinet ;)
De ser verkligen kanongott ut! Kul att Daniel gillade de också. ;) Kommer garanterat att prova detta. :)
Kram C
Skicka en kommentar