03 april 2011

En riktigt bra helg!






Vi har haft en lugn, skön och mysig helg tillsammans, utan några humörsvängningar ifrån min sida, till Daniels stora lycka :D

Gårdagens frukost startade med amerikanska pannkakor o allt..

Daniel ser lyckligare än någonsin ut ;o)Detta är lördagslyx, banana pancakes med frukt, keso och glass!!Efter frukosten var jag redo för en sväng i butikerna, lunch på stan och barnvagns letande...

Det är en djungel av vagnar, inte det lättaste at välja den "bästa". Troligtvis blir det denna vagn vi beställer, jag har inte bestämt mig till 100 än, men den var lätt att köra, svänga, packa ihop, byta, fixa, trixa, kombinera och den lättaste vagnen av dem alla. Emmaljunga är ju ett gammalt hederligt märke som man troligtvis kan lite på oxå. Men fyyy satan vad det är dyrt med vagn. Nu är det bara att be till högre makter att det trillar ner en liiiten vinst i brevlådan eller hoppas på någon sponsor kanske...hmm finns det sådana?? ;o) Efter barnvagns racet var jag tvungen att fylla på min mamma garderob, av någon konstig anledning så har jag vuxit ur endel av mina gamla kläder???Dessa byxor i mamma model köpte jag igår oxå. Har lite svårt att stänga mina gamla, kan vara bra att ha något annat än mina gamla mjukisbyxor...tihi

Inte stans läckraste häck, men jag bjuder på denna stadiga bak..Idag har vi bara slappat här hemma, den sedvanliga söndagen består av tvätt, disk, långfrukost i soffan och lite fix med datorn.

Vi skulle på kalas i eftermiddags till vår sötnos Lucas som fyller 6 år imorgon. Strax innan vi skulle åka kom vi på att det blir lite tajt med lunch innan träningen. Så bästa nödlösningen innan kalaset blev en underbar skumbanan!

Kolhydrater och fett skulle jag troligtvis få i mig på kalaset, så en stor proteindrink fick väga upp det tredje näringsämnet.Kanske inte världens bästa uppladdning inför gymmet med en bit tårta, dock väldigt liten och en halv arraksboll, men jag kom med stort glädje på läpparna och med positiv inställning att detta skulle göra susen... Så jag satsade på bröst, triceps och ben och det gick bra. Tack vare tårtan skulle jag gissa ;o)Titta "lilla magen" kom med på bilden :)Äntligen klar för idag. Jag och Elsa har kämpa på bra. Nu är det hem och ha söndagsmys.Nu blir det kvällsmat, en makrillsallad med keso och till filmmyset blir det frukt i stora lass.

Jag har upptäckt de färska jordgubbarna på affären, viserligen är de inte svenska, men de är riktigt goda iaf. Jag har sen i fredags köpt sex askar... I love gubbar!!

6 kommentarer:

A Kay sa...

Du är nog den snyggaste gravida kvinnan ever! :)

Ellie sa...

Om du vill ha en billig vagn men som du kan välja mellan 36 olika färger på så kan jag rekomendera www.swekids.se tror jag det är. Jag har ne focus duo och är jättenöjd med den. Sedan kostade den bara 3000:- ch det är ju absolut inte fy skam!.
kram

Unknown sa...

Mums vad god frukost, grymt avis..

Anna sa...

Du är så vacker :)

Linda sa...

Va din du är!

Millan sa...

Tack tack snälla tjejor. Ni är bara för gulliga, jag blir sååå glad av era komplimanger <3
Kram!!