03 maj 2008

Jag är förälskad!!

Självklart i min man, men just nu har jag en ny större förälskelse som bara växer sig starkare. Våren och allt som hör den till. Det nyklippta gräset doftar helt underbrat. De dofterna påminner mig om när jag var liten och hade sommarlov, jätte mysig känsla. Jag är så lyckligt lottad att jag inte har någon pollen allergi. Så jag bara älskar att vara ute så mycket det bara går.

Igår var det hur lätt som helst att hoppa upp ur sängen när jag såg solens strålar tränga in igenom persiennerna. På med kläderna och ut på dagens morgonpromenad. Under gårdagens mprgonpromenad kom jag på mig själv att jag gick och små log, för att livet känns så underbart just nu. Jag är frisk, mår bra, träningen går skit bra dieten är inte äns lite jobbig (än). Jag älskar mitt liv!
Igår var det också dax att damma av min cykel som har stått i förrådet under hela vintern. Lite smutsig och med knappt någon luft i däckena fick den en liten service innan det bar av neråt stan för en fika hemma hos min underbara vän Lina. Kl 12 var det dax att jobba lite. Som student får man ta alla tillfällen som ges för lite extra jobb. Jag vet inte vad det var för fel på mig under gårdagseftermiddagen. Jag började känna mig matt och trött i hela kroppen, bara det inte är immunförsvaret som har tagit ledigt och in traskar herr influensa...Det är bara att vitamin bomba och hoppas på det bästa. Jag tillhör de som tror på att om man tänker possitivt så blir det bra.

Nu är det dax att åka till ica och inhandla lite frukost, idag är det ju ätardag så jag tänkte lyxa till det lite med nybakat bröd och yoggi. Det var två veckor sen som jag åt sådan frukost, det ska bli mums. Jag ska njuta av varje tugga.
Kraaam Millan

Inga kommentarer: