28 april 2009

Äntligen mår jag bra...

...tror jag;0)
Jag gnällde ju över min handled och att jag mådde sådär under hela förra veckan. Ont i huvudet, trött, illamående, nedstämd och nästan lite deprimerad....helt utan anledning?? Men idag mår jag bra!!! Och jag tror att det är för att jag har slutat med medicinerna som jag har ätit mot mina ledbesvär.. Jag tog de sista tabletterna i lördags, och när jag läste på bipacksedeln över biverkningarna så stämde allt in på mig, så då fick det vara stopp. Som jag alltid har sagt så ska man inte "leva på" medicin, om man kan att vara utan.

En av de två tabletterna som jag har ätit mot ledvärken

Gårdagens träning gick jätte bra. Jag var så laddad och motiverad till att köra ett tungt ryggpass, jag vågade inte lassa på och göra personbästan (pga handleden) men det var inte långt ifrån igår, det var så jäkla roligt. Det flöt på och gick så bra så när ryggen var mör o fin *fniss* passade jag på att köra lite hamstrings oxå. Efter träningen träffade jag mamma och min syster Patzie på stan o tog en kaffe tillsammans med dem innan det bar av hemåt .

Gårdagens kvällsmat blev såklart en ugnspannkis med kesella, bär och lite frukt.
Det är så gott!
Lite påfyllning av bär, frukt och grönt samt ägg blev det oxå.
Jag handlar aldrig på Willys, jag gillar inte den butiken, men när jag ska köpa blåbär, jordgubbar & björnbär åker jag gärna dit, då jag tycker kvallitén är jätte bra och något billigare än på de andra affärena.
Nu är det dax för mellis; kesellaröra med jordgubbar & blåbär.
Är det nån som har missat att jag älskar kesella med bär??? Hihi :0)

3 kommentarer:

Linda sa...

Pannkakan ser jättegod ut! Vad har du i den? Skulle verkligen vilja testa själv!

Ida sa...

Hej
Har nyligen börjat "hålla koll" på din blogg ;) Alltid roligt att få inspiration till träning och mat!

Hur gjorde du pannkakan? Det recept jag har gör dem inte så där fluffiga som dina utan mer som äggröra...

Millan sa...

Linda:
Den är supergod. Gå in på etiketten "Proteinpannkaka" till höger så har du mitt recept på den där;) Lycka till, Trevlig Valborg!

Ida:
Roligt att du har hittat hit:0) Gå in på Proteinpannkaka" till höger och se hur jag gör för att få den så fluffig;) Lycka till, Trevlig Valborg!