Morgonens spinningpass är avslutat, frukosten ligger i magen och jag är i fullgång med att fixa matlådor till dagens utflykt, IKEA. Vår soffa som kom igår är på plats och vi blev köpsugna och vill fixa iordning och göra vardagsrummet ännu finare nu;)
Jag ska hinna med ett armpass på gymmet innan vi åker vid två tiden, Yalla Yalla....
Jag köpte ett par cykelbyxor på Stadium i veckan, kan vara "skönt" om man spinnar mycket, vilket jag har tänkt att göra framöver. De var verkligen de fulaste och inte särskillt bekväma att gå i. Men man sitter stadigt på sadeln, och det är mjukt o skönt =o)
Jag kännde att jag var tvungen att bjuda på några fula bilder efter morgonens pass......
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
8 kommentarer:
Hej Millan!
Läser ofta din blogg och tycker den inspirerar mkt, men jag lämnar väldigt sällan ngn kommentar. Så nu passar jag på :) Tänkte även fråga vart du köpt den mixen du använder på bilden? Vilket märke är det? Tack för en jätte bra blogg! Mvh Anna
frukosten såg väldigt god ut. äter du inget annat än detta ? det ser inte så mättande ut. hur gör du smoothin ??
hur rostar man pumpakärnorna ?? har du smaksatt dem med något ??
Du verkar inte veta särskilt mycket om träning då du inte kan svara på många frågor..
Anonym:
Kul att du gillar min blogg, du får så gärna skriva en kommentar om du undrar över nåt, eller bara vill lämna ett avtryck framöver;)
Mixern fick jag i present, men jag tror den finns på Mediamarkt bla. Det är en Philips. Kram Millan
Anonym:
I vanliga fall äter jag en tallrik gröt till också, men idag tog jag en stor smoothie och frukt till, för jag skulle äta mellis ganska snart efter. Me jag lovar den smoothien är mättande. Jag tror att jag har skrivit i tidigare inlägg på hur jag gör smoothien, men jag använder iaf vaniljprotein + mjölk som jag mixar/skummar och tillsätter valfria bär i mängder och mixar allt tillsammans till en tjock fluffig smoothie. Lycka till, Millan
Anonym:
Jag lägger kärnorna i en torr stekpanna på medel värme i några minuter och skakar pannan med jämna mellanrum så att de inte bränns.
När de har svalnat är de knapriga och goda. Jag rostar alla nötter/kärnor/frön då jag tycker de blir mycket godare.
Anonym:
Vad är det för frågor som du vill ha svar på då??
Haha vilken booooooty! Erkänn nu ingen vadering där ;)
Älskar din blogg ! Tänkte fråga, hur gör du såsen på kesella? Är det samma bara att grädden är utbytt?? Håller på att minska kolhydraterna nu innför sommarn men kan inte äta maten torr. Det är hemskt. Ha det bäst !
Sid:
Det finns säkert många som skulle kunna dö för den rumpan;o)
Men sorry, det är mycket vaddering i dem. Millis
MG:
TACK!!! Va gullig du är:o)
Yes, istället för grädde eller creme fraiche till alla såser använder jag kesella.
Men som jag skrev tidigare så skär sig den ganska lätt när den blir varm. Smakar ingen skillnad men ser lite tråkig ut. Krydda med vad du vill, senap (dijon, innehåller inget socker), tomatpuré, färska örter, rivet citronskal + saften mm, lycka till. Millan
Skicka en kommentar