22 mars 2011

Lycka på gymmet!

Ni minns när man var liten, det var lördag och man fick en liten peng för att gå till kiosken och köpa lördagsgodis...den lyckan...så kände jag idag!
När jag satt på bussen påväg hem ifrån jobbet idag så kände jag att det gjorde inte så förbaskat ont i kroppen som det brukar, utan idag kändes det bara "sädär". Så innan jag hann känna en annan krämpa så bestämde jag mig för att idag är dagen då jag ska köra gärnet ur mig på gymmet!!
Och jeeeesus så jäkla bra det gick, bröst, triceps och axlar + 15 minuter på trampmaskinen. Jag nästan skuttade därifrån efteråt, endorfinerna bara sprutade. Jag vill träna mer, hoppas hoppas kroppen håller med mig!

Visst var jag inte hulken, men jag tog i kanske lite för mycket mot vad jag egentligen borde, men det är svårt att hålla emot och bara lalla när allt i kroppen bara viiiiiill.

Jag tror att jag prickade in toppen på gymmet idag oxå, mellan 17-18 var jag där och även 70% av de andra medlemmarna skulle jag gissa på.
Hade inte träningen gått så bra som den gjorde idag så hade jag bara satt mig på en bänk och tittat på spektaklet som utspelade sig. Ibland är det rena cirkusen mellan maskinerna o hantlarna. De fjuniga och finniga 19 åriga grabbarna som lyfter (försöker) större vikter än många av de stora bb killarna jag känner, de tar i så att deras ögon nästan vill ploppa ut, att det inte blir ngr proffs av dem kan jag sätta en peng på..
Två tjejer som mest stod och fixade med håret och speglade sig + att de i 25 minuter satt i vadpressen??? Undrar om de visste vilken/vilka muskler de tränade, tror knappast att dessa 18 åringar vill ha större vader ;)
Och så har vi "topzen" de grabbar som har lånat lillsyrrans topp/linne, det är både lite kort i magen och aaaningen tajt. Jag går inte igång på att den håriga, bastanta bringan pressas ut bakom det tunna tyget iaf, och VARFÖR är alltid dessa försmå överdelar alltid vita? Och alltid sitter på fel kille?
Machograbbarna som latjar runt i strumpor, häng i brallorna så halva härligheten/not visas, minimala linnet för att visa de tunna men med en touch av konturer på armarna + denna jäkla mössa, why mössa inne på en man/halft vuxen iaf?
Hahaha, ni som inte tränar eller har vait på Nordic Club som jag tränar på måste nog undra vad det är för medlemmar som släpps in där? Men det finns faktiskt en o annan vettig person oxå, men de är för "tråkiga" att skriva om. Mer spektakel åt folket :D
...................................................
När Daniel och jag var på gymmet i helgen passade jag på att knäppa lite bilder. Går nog inte att missa att jag är gravid nu tror jag, tyckte att folk tittade lite väl mycket på min mage, eller så vet de att jag har varit på semester i två veckor och ätit gott ;o) Yeeehaaa, biceps!
Hm, var är mina muskler? Vart är mina konturer? Vart är formen?
Jo just det, rund är ju oxå en form!!

12 kommentarer:

karolin sa...

Du är så fin så!!
Din blogg är grym...eller DU är grym!

Miss H sa...

Hej Millan!
Visste inte att du va gravid?!
GRATTIS! :D

Anonym sa...

Haha, jag känner så väl igen personerna som du beskriver på ditt gym. Allra helst de unga killarna med mysbyxor, strumpor och mössa! Det är skönt att några helt ovetande kan förgylla(?) ens dag (med skratt inombords)/Veronica

Anonym sa...

Haha du e grym! Va nu stolt istället, en bebis e ett mirakel och du har alltid haft en snygg kropp!

AngelicaLaine sa...

Skönt att du tog dig till gymmet. Jag har inte vågat mig dit än. har fått foglossning så jag törs verkligen inte träna, vågar knappt mig ut på promenader ju.. Hoppas du kan fortsätta träna och att kroppen din tillåter det :)

Mamma Fia sa...

Gu´så fin du är gumman!! Lider så med dig över att du har ont av graviditeten och hoppas verkligen det ger med sig. Lilla Elsa då...=)

Jossan-Wellness by me sa...

Men grattis fining!!! De här hade jag missat..SÅÅ KUL!!!
FIN DU ÄR!!!
Kramar i mängder och grattis än en gång till livets största mirakel!!!

Anonym sa...

Snygg mage du fått, finns där säkert något gott, eller var det något smått.....
Kjell (FarFar)

Visan sa...

Haha jaa alla sorter finns på de flesta gymmen! Det är faktiskt roligt att bara sitta och kolla på alla, analysera lite. Men roligt är det också när man ser resultat på de man sett flera gånger på gymmet :)
Fin du är som gravid! (annars också såklart!) :D

Tella sa...

Superfin mage!! :-)

Emma Roodla - Fotograf sa...

Guud det är så vackert o vara gravid :)!

Millan sa...

Tack snälla alla ni. Jag är glad och lycklig varje gympass jag får till.
Jag mår ju bra av att träna och kommer fortsätta med det så länge jag kan.
Puss på er!!