19 december 2008

Snart så, snart....


....kan jag börja träna igen. Jag känner mig just nu så otroligt rastlös, slö och slapp i kroppen. När jag tog av mig strumporna förut så har jag stora tjocka märken på benen efter resåren, ganska "ploffsig & Tjock". jag saknar min kropp som jag hade för tre veckor sen, den är nu bara ett minne blott:(
Jag vill inget hällre än att få börja röra på mig igen. Det var en riktigt lång förkyldning, influensa eller vad det nu var som jag åkte på. Visst är jag klart mycket bättre och känner mig snart frisk, men näsan rinner fortfarande och jag har lite ont i halsen.
Jag ska försöka ta mig ut på en morgonpromenad imorn innan frukosten om jag känner mig okej. För imorgon väntar den efterlängtade frukosten på Grand Hotell!!!!!! Det kan behövas en prommis innan jag intar den buffén kan jag lova;)

Om kroppen tillåter så kanske det blir en sväng till gymmet imorn eftermiddag oxå, jag lovar inget, vi får se.

Annars så väntar några härliga timmar på stan, tillsammans med några tusen till som ska ut och köpa de sista julklapparna....=) jippii! ....not.


Idag har det varit en lugn dag. Jag och mamma har hittat ett så mysigt fik som serverar frukostbuffé varje dag, Sockerbagarn på Norra promenaden, inte så stor, men det är jätte trevlig personal, kostar nästan ingenting och mätt blir man kan jag lova, gillar jag bufféer eller?;)
Vi har bestämt att vi ska försöka ses där minst en gång i månaden och äta frukost tillsammans, jag tror nog att det kommer att bli oftare än så...iaf om jag får bestämma.
Jag hoppade upp på min cykel, trots rinnande näsa och lite lätt duggregn så gick det jätte bra. Ordentligt med kläder på bara så klarar man av det mesta. Underställ, dubbla strumpor, fodrade stövlar, dubbla vantar, mössa, tröja, hoodtröja, mjukisbyxor, dunjacka, halsduk och ryggsäck, tror ni vag var lagom svettig när jag kom fram efter 25 minuter på en racer cykel? Något. men det var det värt, så länge jag inte frös och blev nedkyld var det viktigaste.

Lilla, men mysiga buffébordet på Sockerbagarn

mmmmm, köttbullemacka äter man inte varje dag;)


Sofia som jag har min praktik med kom hem till mig vid lunch och vi skrev ihop en stress-föreläsning som vi ska ha på Häktet i Norrköping om några veckor.

Som alltid så bjuder jag alla som kommer hem till mig på lunch. I dag, första gången efter tävlingen så gjorde jag torsk och lax, det var jätte gott. Jag hade glömt hur gott det verkligen är. Trots att jag åt det under flera veckor i streck under dieten så smakar det mumma fortfarande.


För ett par veckor sen kom det fram en kille till mig på gymmet och sa; -tack vare dig så äter vi lax mycket mer hemma nu, (hans fru följer min blogg) men snälla, jag vill ha nån sås till fisken... Jag sa till honom att jag kommer att fortsätta att blogga efter tävlingen och fortsätta att skriva om min träning och kost och då blir det lite mer utsvävningar i matlagningen. Idag provade jag en ny sås för mig, asiatisk chili lime, den var jätte god till fisken.


Tack snälla Lina för jätte mysig julfika som du hade fixat till mig ikväll, du är alltid så söt! Förlåt att jag åt upp alla dina fina pepparkakor och skorpor, hihi;)


Nu väntar kudden, natti natti!!

Inga kommentarer: