14 februari 2011

Ensammast i Världen

Jag har aldrig känt mig så ensam som jag gör just nu, denna allahjärtans dag... Jag saknar o längtar mer än vanligt efter Daniel när jag nu ligger i sängen hos Linda. Men så blev det idag, jag har suttit och arbetat och gjort klar allt inför vår föreläsning imorn, med tema Kosttillskott. Det ska bli roligt,,som vanligt. Klockan har sprungit iväg som vanligt vilket innebär färre sömntimmar...inte bra. Jag tar mig nog en liten sovmorgon imorn, så är jag troligtvis utvilad och glad när jag kommer till Freaket. Puss o godnatt på er alla hjärtan!

2 kommentarer:

felicia sa...

åh, hittade hit via google och kan bara säga att jag så gärna önskar att jag skulle bo i linköping just nu! Så himla trevlig restaurang och du verkar vara grym:)
Har en fråga om du vill och orkar svara; dehär med proteinpulver, finns det verkligen något gott och bra? Har testat men tyvärr tår de här och bara skräpar nu:/ blir vattniga och inte alls goda - å då kan jag ju lkaväl ta en banan känner jag. Eller vad är skillnaden liksom? Om man tränar ca 10 h i veckan? Men som sagt, finns det något mumsigt och bra? Kram på dig:)

Millan sa...

Felicia:
Självklart finns det både nyttigt, bra och absolut gott protein!!
Whey complete ifrån Nutritech finns i ca 9 smaker och är det godaste protein jag har ätit och det blir tom med tjockt och krämigt på bara vatten. Det måste du prova!
Lycka till, kram