20 februari 2011

HälsoFreak på Facebook

Ni som har missat HälsoFreaks sida på Facebook tycker jag kan gå in och "Gilla" redan NU, så har ni ständig uppdatering om vad som händer hos oss, aktuella erbjudanden, veckans meny samt nästa kursstart av "Bli ett HälsoFreak"!!!
Gå med oss redan idag:)
www.facebook.com/HalsoFreak

5 kommentarer:

Oscar sa...

Millan, jag tycker istället för att starta en ny kurs kan "vårat "gäng fortsätta träffas o äta lite, umgås & prata träning & kost? För snart vet man ju inte vad man ska göra på tisdagskvällarna;)

Millan sa...

Oscar:
Hahaha, du är för rolig;)
Du kommer sakna oss så mycket, att jag tror du kommer stå utanför våra fönster och spana in under nästa kurs... :o)

Anonym sa...

Hej, jag har en fråga som jag hoppas att du kan svara på, kan man som tjej få fastare bröst om man tränar bröstmusklerna mycket? jag har gått upp jättemycket i vikt runt 15 kg och ska ner allt igen men jag är inte så nöjd med mina stora bröst som är liiite hängiga, går det att träna dem? jag är ung 18 år =) tack på förhand! :D

Oscar sa...

hehe, kanske de man vet aldrig! Men de är bra att du/ni är förbereda ifall de står en "tomte" utanför fönstrenra på tisdagar ;) :O

Millan sa...

Anonym:
Visst kan du träna dig till fastare bröst. Men inte strama åt tuttarna.. Att du har gått upp i vikt och har fått större bröst är tyvärr fett och det kommer "tyvärr" försvinna när du går ner igen. Men att träna bröstmusklerna gör att du får en stark och fin hållning, lycka till!
Millan

Oscar:
Du är välkommen som fönstertittare :o)