06 februari 2011

Min vän, min kärlek, mitt ALLT!!

Idag på dagen för 9 år sedan började mitt liv. Jag träffade mannen eller då mer grabben som tog mig med storm i sina armar. Vi visste tidigt att detta var kärlek, riktig kärlek!
Trots att jag bara var 18 år gammal när vi träffades och fortfarande gick i skolan så visste jag att han var han med stort H. Efter att ha varit tillsammans i tre veckor, Skrev vi på vårt första lägenhetskontrakt tillsammans!!! ;o)
Det fanns inga om o men o tänk vad kan hända... Vi var gjorda för varandra, Daniel är locket till min kastrull, passade perfekt ifrån början.
På vår ettårsdag förlovade vi oss och dryga fyra år senare gifte vi oss. Det var den lyckligaste dagen i mitt liv. Om det gick skulle jag vilja spela tillbaka och uppleva den dagen, de känslorna och den perfekta stämningen vi hade den 28 juli 2007.
Men nu när jag sitter här 3,5 år efter den dagen kan och måste jag erkänna att IDAG är jag mer förälskad och lycklig än någonsin. Varje dag jag har tillsammans med min underbara man växer trot eller ej, mina känslor starkare o starkare för honom. Jag tror visst att man kan uppleva den "nykära" känslan även efter 9 år tillsammans!
Daniel, du betyder ALLT för mig, Jag älskar Dig!!
Igår lördag hade vi en mysdag tillsammans eftersom vi idag inte hade möjlighet.
Vi började dagen med frukost i lugn o ro hemma, sen åkte vi ner på stan för att göra några ärenden och passade på att äta lunch. Sallad på paus. Jag måste erkänna att det känns lika konstigt varje gång jag betalar dyra pengar för en sallad när jag själv ägen en restaurang, där vi serverar sallad med godare innehåll...men men degt är bästa alternativet då hungern sätter in.
Istället för att köpa dyra presenter till varandra så fick jag lite välbehövliga prylar som jag behöver; concealer & rouge borste ifrån Make up Store, Shampo & Inpackning och silkesdroppar ifrån Hårvårdsbaren.
Efter mat o shooping blev det ett träningspass tillsammans. Triceps o mage.
- Ibland kan man undra om du har tränat i 7 veckor eller 7 år sa Daniel till mig igår..? Vet inte riktigt vad han syftade på men jag insåg då att dte är jäkligt många år jag har lågt åt detta intresse. Jag började träna ordentligt när jag träffade Daniel, dvs 2002.
- Så mycket och hårt som du kämpade idag, vet jag inte om jag har sett dig tidigare, fick han ur sig oxå ;) Jag måste nog säga att det var ett dunderpass jag fick till. Och satan i gatan, det känns i kroppen idag, även fredagens pass känns oxå, hmmm.
Som en underbar avslutning på en bra dag toppade Daniel den med att bjuda mig på 3-rätters hemma. Jag älskar när han lagar mat, vilket tyvärr inte blir så ofta då vi inte delar denna glädje :)
Men desto mer uppskattar jag det när han gör det FÖR mig <3
Förätten, grillat foccacia med pesto. Rökta räkor med aioli och kräftröra o annat gott
Jag älskar Bagarstugans olivfoccacia!
En halv limpa fick vi med oss hem igår, räcker nog ett par veckor...
Varmrätten; entrecôte, dushesspotatis, baconlindade harrysar, champinjoner och beasås.
Till dessert; Ben & Jerrys såklart! Toppad med lite mörk choklad

Jag hade en supermysig dag igår, den lever jag på idag oxå, nu när Daniel är ute till havs på Cinderella och roar sig med vilddjuret Crulle...

6 kommentarer:

E sa...

Vilket fantastiskt fint och skrivet inlägg, full av kärlek =)

Anonym sa...

Kärlek är underbart! Vi har hängt ihop i 10år nu och kan inte annat än instämma i det du skrev om att kärleken blir starkare och starkare med tiden!

Kram Lina

Anonym sa...

Otroligt fint skrivet..
Önskar er all lycka!

(hoppas vi också får vara lika kära så länge, vart tillsammans sedan dec. 2003, och är KÄR fortfarande) de är fint

Lina Johansson sa...

Ni är så fina tillsammans! Massa kärlek till er!!!
Kram!

Mamma Fia sa...

Jag vet att det är precis så som du skriver; om Dig&Daniel, Ni är så fina tillsammans och hör verkligen ihop. Kärleken lyser om Er!
Önskar Er massor av många lika fina år tillsammans
Älskar Er båda obegränsat
Mamma Fia

Millan sa...

Tack snälla alla fina vänner. Jag älskar kärleken och hoppas ni få uppleva den känsla jag har <3