21 februari 2011

Sova idag? Nja....

De flesta prioriterar sömnen och sover nu. Inte konstigt eftersom klockan över 24.
Men inte jag, klockan ringer om sex timmar och jag lägger just nu en ansiktsmask, skriver ut materialet till kursen imorn PLUS att jag bakar!!
Lite experimen som vanligt,
lime och citron pannacotta... Ska bjuda deltagarna på kursen "Bli ett HälsoFreak" imorn.
Just det, måste hänga tvätten innan jag lägger mig oxå;)
Hmm, känner att jag inte kommer att sprudla av energi imorn kanske?? Jag är faktiskt jäkligt trött, men jag måste göra klart. Ska bara, ska bara.....

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Du måste vara lite rädd om dig! :) Blir lite konstigt också när du ska lära andra vara hälsosamma men inte riktigt tar hand om dig själv. (Syftar på den arbetsmängd och sömnmängd du verkar ha för tillfället.) ;)

Jag körde på för hårt själv för ett antal år sedan vilket säkert var starkt bidragande till de hälsoproblem jag fick som gjorde att jag mådde dåligt under flera år medan jag kämpade för att få rätt hjälp och sedan när kroppen mådde ok igen fick ta itu med allt som satt sig mentalt. Nu mår jag ok i kroppen och mycket bättre mentalt men har fortfarande en bit kvar. Har i.a.f. prioriterat om generellt. Uppfyller mina drömmar även nu på så sätt att jag blivit mamma och hoppas på fler barn framöver men känner mig fortfarande fram vad gäller mitt framtida yrkesliv.

Känner ju inte dig utan läser bara din blogg då och då så jag vet ju inte hur du har det "på djupet", men jag vill bara uppmuntra dig att ta hand om dig! Det är lätt att köra på en dag till och en dag till eller skoja bort det men "väggen" kan finnas närmare än man tror. :)

Millan sa...

Ulrika:
Tack snälla för din omtanke. Jag vet att det går lite fort nu och att det är full fart framåt. Jag har själv upplevt "väggen" för många år sedan så jag vet vad det handlar om. Men som egenföretagre så är det jäkligt svårt att fi allt att racka till och rymms knappast på en 40h vecka. Men just nu har jag varit inne i ett stim, det har varit grymt mycket..det kommer bli bättre, jag lovar!
Millan