22 november 2009

Kvällsmat i min ensamhet

Blev ett snabbpass på gymmet idag, jag satt hemma vid köksbordet o pysslade lite när Daniel sa -Du vet att gymmet stänger om en timme va? Oh my god, det blev ingen optimal uppladdning, utan bara i kläderna, in i bilen och körde på två hjul ner till gymmet. Triceps + cardio, helt ok!
Det var riktigt gott med lite mat nu, det var många timmar sen nu. Jag har fortfarande INGEN hunger, men visst känner jag att det är dax att fylla på imellanåt...
Daniel är över hos Tobbe o Nina så jag får lite egentid till jobb och julpyssel. Jag älskar att få vara själv ibland men det ABSOLUT BÄSTA jag vet är att få umgås med min älskling. När den här tävlingen är över ska jag hänga som en ryggsäck upp på honom. Jag vill vara med honom hela tiden, ta igen alla de timmar som vi har "missat" under hösten pga mitt ego levene...bla träning, sömn, jobb o matlagning. Snart kommer min FRITID tillbaka!!!

Ikväll blev det en supermumsig taco tallrik. Detta är bland det bästa jag vet! Jag har ätit denna form av rätt (köttfärs, lök, champinjoner, vitlök, sv peppar o massa grillkrydda, med sallad) VARJE DAG i FEM MÅNADER och jag tröttnar aldrig. Jag kommer absolut fortsätta äta detta efter tävlingen. Kan nog gå ifrån 5% - 10% iaf. Det blir så jäkla dyrt annars..
Nu ska jag jobba lite, skriva rent mina rapporter ifrån förra veckans kundbesök.
Jag hade planerat en liten tripp ner till Växjö denna vecka, men har fått ändra i planerna då vi är kort om personal på jobbet. Jag kommer dock tillbringa torsdagen i Stockholm..
På onsdag kommer jag göra nåt skoj också.... :D
Puss på er så länge!!!!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Skulle man kunna få receptet på detta? Även en enkel kalori, protein och kolhydrat näringsinnehåll? Vore schysst, ser extremt gott ut =)
Mvh Macke

Millan sa...

Marcus:
Oh gud...det är så länge sen. Jag har ingen aning om några värden eller inte några ingredienser heller för den delen, tyvärr.
Millan