15 november 2009

Morgonstund har guld i mund..

Jag älskar lugnet som innfinner sig på morgonen när jag kliver upp ur sängen och får min egentid, aldeles ensam. Jag tänder alltid upp massa ljus det första jag gör & har alltid några doftljus tända, så hela mitt kök döftar kanel nu, det är så mysigt.

Och jag kan lova att Daniel kommer inte visa sitt vackra ansikte här ute i köket de närmsta timmarna heller, hahaha;o)
(Förlåt älskling, men det är ju sant)

Till skillnad ifrån den här dieten och förra så har jag inga problem med min sömn, vilket jag TACKAR alla högre makter för!!! De sista 5 veckorna förra året hade jag sömnrubbningar nästan VARJE natt. Nu sover jag som en gris. Visst är jag uppe på toa 1-2ggr/natt, men har inga problem med att somna om.
Idag hade jag viserligen tänkt sova fram till 9 iaf, men efter kiss nr 2, 6.30 fick det räcka. Kroppen kunde inte slappna av mer, den var pigg piggelin :) Troligtvis kände den av dagens något fulla schema...:
cardio, träning, posering, fotografering, matlagning, packning (åker iväg på jobb 2dgr), jobba o förbereda inför en föreläsning som jag ska hålla imorgon, massage, hämta min kvarglömda cykel på jobbet, hade även tänkt hinna börja med lite julpyssel oxå, men antar att det får strykas:( Tror det var alles..?

Just nu sitter jag o dricker mitt kaffe och väntar på att det ska bli lite ljusare ute, jag gillar inte att vara ute ensam i mörkret. Därför är jag så otroligt tacksam för min trampmaskin & spinningcykel.
Appropå spinning, jag har sån grym träningsvärk/överbelastning/smärta i mina vrister och upp på skenbenet...jag körde ett spinningpass i fredags morse och gjorde det typiska nybörjar misstaget: Att dra med FÖTTERNA, ist för benen!!! Inte det smartaste kanske, men men.
Vi får se hur min morgon promenix går, det gör riktigt ont i benen.
Idag ska jag överraska Daniel med frukost på sängen, räkmackor med lax, det älskar han!
Ska skala räkorna nu, koka ägg och ta fram bröd ur frysen
(hade jag orkat hade jag även bakat hans favvobröd...men det får bli om 3v då mina krafter är på topp igen)
Det hinner nog ljusna ute lagom till jag är klar...
Hej på er så länge!

Inga kommentarer: