26 november 2009

Somnade i chefens bil...

IDAG ÄR DEN VÄRSTA DAGEN UNDER DEN HÄR DIETEN!!!

Jag har varit så trött, nästintill utslagen. Jag har varit i Stockholm under hela dagen på möten, dels själv men även tillsammans med min chef.

På vägen hem, tre minuter ut på motorvägen mitt i en diskussion somnar jag!!

Ingmar frågar
-Sover du?
- Nae då svara jag lite lätt, medans jag hellst av allt bara ville säga mmmm, ja.

Sjukt jobbig att vara så trött. Jag tänkte strunta i gymmet ikväll, kände att cardion vid 5 i more skulle få räcka, men jag insåg att jag får ta vilodag imorgon, för då ska vi på julbord med jobbet. Julbord ja...jag som älskar julmat kommer att ha med mig en liten sallad...snacka om självplågeri! :(

Det blev dietperiodens hellt klart sämsta, släppaste och meningslösa pass idag. Biceps, mage + 30 min cardio. Men jag brännde lite kcal iaf.
Tack snälla söta Jannie för en jättemysig fika/lunch på Kungsholmen idag. Det är alltid trevligt att träffa dig och att samtidigt slippa äta min lilla låda ensam i ett gatuhörn.. Om 9 dagar Jannie.....då får även vi mumsa;o) Håll ut!!Det blir en tidig kväll, Nu ska jag gå och lägga mig och läsa min nya mattidning som kom i brevlådan idag.
Jag älskar mattidningar, jag läser alla jag kommer över. Just nu prenumererar jag på Allt om Mat & Laga Lätt, två jättebra inspiriationkällor.
Natti natti!!

1 kommentar:

Malene sa...

Gissa vad jag gjort ikväll två dagar före DC? Jag har varit på julfest med julbord. Satt där med min matlåda och Pepsi Max. Satan vad kul jag hade ändå! Magsäcken sööööög av hunger, men valet var lätt. SNART DAGS JU!!!

KRAM

(Okej jag erkänner, det blev en ruta blockchoklad när jag kom innanför dörren, den var jag fan värd =) ....)