31 mars 2010

Aj aj aj

Va skönt det är...eller inte...?? med kraftig träningsvärk i ben och rumpa. Fast jag tror att jag gillar den svidande känslan i varje steg man tar och inte tala om när man sätter sig ner ner på toaringen. Att just toaringenskanter kan träffa så rätt i gluteus:) Mmmmm, härligt. Jag säger bara ajajaj. Och det värsta är att imorn kommer det vara värre än idag, lovely!
Trots ett ganska lugnt benpass igår, kortare än vanligt pga av att knäet krånglade, så räckte det för att trötta ut mina små muskler...tack gode gud att jag inte känner nåt i knät idag!

Idag fick jag verkligen tvinga mig upp ur sängen kl 8.30 ögonen sved i två timmar eftersom jag somnade straxt innan 4 i natt/morse, men förhoppningsvis går det lättare att somna idag.
En förmiddagsfika med lillasyster Sandra idag innan jag hade en date med en Mr Björn.... :D
Eftermiddagen bestod av 1,5 timmar hos Fredrika som fixade fina naglar åt mig.

En helt otroligt underbar uppvärmningsprommenad i vårsolen till gymmet var det bästa på länge. Ohhh, jag älskar våren!!!!
Ett rygg + baksida axlar blev det idag innan vi var tvugna att skynda hem till dusch... och vidare iväg på middag hos Jimmy & Sandra, tack snälla för god mat och en trevlig kväll.

Nu väntar sista målet för dagen chokladfluff sen ska jag gotta mig på min spikmatta och krama kudden.

Natti natti!!

Inga kommentarer: