02 mars 2010

Bad hair day

Idag lyckades jag köra ett bra ryggpass, jag var kanske inte starkast på gymmet, Men det gick jättebra och jag är supernöjd. De senaste veckorna har jag ju knappt kunna genomföra ett bra träningspass inne bland vikterna, utan har ju bara få se mig åt konditionsmaskinerna pga all jäkla smärta i kroppen. Men idag mår jag o kropp bra, rygg + lite cardio = NÖJD

Imorn ska jag till Johanna på Norrköping Hairfashion och bli fin i håret, jag längtar, för idag ser kaluffsen både smutsigt och risigt ut...tacka vet jag kepan;)

11 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att kunna träna utan smärta. Hoppas det håller i sig. Lycka till!!!
Tack för att du delar med dig av recepten, har just läst de senaste dagarnas recept.. Du är en riktig inspiration!
/Tirre

Helen sa...

Hej Tjejen

Hoppas att ni har kommit iväg på eran resa och att ni har värme och sol. Vi är i Norge och här är det kallt varit här i 3 nätter och längtar hem. Det har varit otroligt intensivt men roligt, kolla in alla vi har tagit bakom kulisserna på PROTEINFABRIKKEN :)

Jessica sa...

Vilken härlig och inspirerande bogg! Har precis kommit igång med träningen på allvar igen efter att jag fick min son i september
Kör mest löpning och Body Pump samt mycket promenader och har lyckats bli av med 18 av mina 20 grav-kilon:)ska helt klart testa dina recept, fick mycket bra nya idèer tack vare dig!
Ha en skön helg:)

anna sa...

HEJ! Jag har en liten fundering jag länge haft, det är så att jag har väldigt grova vader, stora muskler!! likaså i låren.. det här kanske är trvårtemot vad du håller på med men du kanske kan hjälpa mig ändå? =) Hur tränar jag bort muskler?! Kan jag det? måste jag svälta mig själv för att bli smalare? TACKSAM FÖR SVAR =)

Jenny sa...

Vart är du ?? :) Vi saknar dina inspirationsinlägg:D

Anonym sa...

Hej Millan!
jag undrar angående den rosa shakern du har några inlägg nedan.. vart kan man köpa den?!:o)
Trevlig helg!
Mvh'
Daria

Yvette sa...

Inga uppdateringar på ett tag nu, har ju börjat sakna dina inlägg! :)

Ida sa...

Men... Var är du nånstans? Saknar lite inlägg...
Kram och trevlig helg!

Anonym sa...

hörruu, vart håller du hus? :D du har inte bloggat på länge! :( hehe, hoppas det är bra med dig iaf! :)

Millan sa...

Daria:
Du kan hitta shakern på de flesta ställen som säljer kosttilllskott, tex. Proteinbutiken, ReForm, Better Bodies, Budo Fitness mm. Lycka till,Kram!

Millan sa...

Tirre:
Tack!

Helene:
Vi hade den bästa resan!! Jag ska titta på era bilder.

Jessica:
Tack, roligt at du gillar min blog. Och Grattis till dina 18kg:D Fortsätt kämpa, de sist 2 kilona fixar du!!

Anna:
Hmm, träna sig till mindre vader?? Jag har ganska stora vader oxå utan att jag tränar dem, har alltid haft "stora" vader. Jag ser inte det som ett problem, jag tycker att det är snyggt med ett par sjyssta muskulösa vader ist för två små smala pinnar. Men det är ju jag.
Jag kan tyvärr inget mirakel tips på hur du kan få mindre vader...är de stora pga muskler? så är det enda jag kan säga är att du inte bör träna dem mer, så tappar du kanske lite volym på dem framöver...går du mycket i höga klackar? kan vara en bidragande orsak till att de kanske inte växer, men behålls "stora"...
Lycka till, Millan