25 januari 2011

Kurs 3

Idag har jag o Linda haft vår tredje kurs i "Bli ett Hälsofreak" det är så jäkla roligt. Trots att mina arbetsdagar på tisdagarna ligger på 14-15 timmar så gör det absolut ingenting, det är höjdpunkten på veckan. Alla deltagare i gruppen är otroligt duktiga och inspirerande. Nu sitter jag i soffan hos Linda och har lite "after work" med keso, blåbär, hallon och ngr cashewnötter. Tror vi ska försöka komma i säng skapligt ikväll, behöver min skönhetssömn ;o)

4 kommentarer:

Daniel sa...

Blir så glad för din skull när jag läser det här inlägget Millan. Äntligen har du hittat det du drömt om så länge. När man älskar det man gör blir det så mycket lättare att jobba hårt.
Puss älskling du är bäst!

Millan sa...

Älskling:
I LOVE YOU!!!
Du ger mig all energi till att orka!
Puss

Oscar sa...

Tisdagar är absolut höjdpunkten på veckan (ialf 5 veckor till hehe), är riktigt kul att ses på freaket o snacka kost o träning & lära sej lite mer:D
Millan, det är inte bara vi som ska ha creed, du o Linda ska även ni ha all beröm ni kan få, för ni helt super båda två, tror inte bara jag tycker det i gruppen ;)

Ha de super så ses vi på tisdag!

Millan sa...

Oscar:
Åh va du är gullig. Tack snälla, vi tycker verkligen att det är så roligt och underbart som vi försöker få er att se oxå. Linda och jag trivs ihop och vi älskar vårt jobb så det kan inte bli annat än BRA!!!
Vi ses absolut på tisdag kl 19!!

Kram påre :o)