19 januari 2011

Mini Weekend

På lördag morgon åker jag, Daniel, min mamma och Johan upp till El Stockholmo för några dagars avkoppling och mys!
Tror vi har lite planer på att göra några timmar på stan inna vi checkar in på hotellet Anglais. På kvällen väntas middag och show på Wallmans salonger, Jiiipppiiiiii. Som jag har längtat, vi gav det som en julklapp till mamma o Johan men jag tror jag är gladast :o)
Söndagen inleds som alltid med en lång och goo frukost........innan jag och mamma åker vidare ut till Hasseludden för att tillbringa ett dygn på Yasuragi spa!! Myys myys myyyyyys säger jag bara.Mycket god mat kommer vi njuta av
En o annan behanling har vi planerat in
Lite träning och andra anorlunda upplevelser hoppas jag på..

Innan hemfärden mot Norrköping ska vi självklart få njuta av yttligare en frukost. Jag älskar frukost.
Sen tar vi oss förhoppningsvis hem med lite hjälpifrån SJ?!
Kan man ha en bättre helg att se fram emot? NEJ!
(Alla bilder har jag tagit ifrån google.se)

4 kommentarer:

Julia sa...

Åh jag var på Yasuragi i somras och det var bland det härligaste jag varit på, maten var verkligen KANON! :) Ha det superskönt därborta nu! :)

Millan sa...

Julia:
Visst är det underbart, jag var där med Denicé för ett år sen och älskade det. Maten är en av anledningarna till att återvända..;)
Kram

Mamma Fia sa...

Tack tack och återigen tack för denna 50-årspresent jag fick av dig; Millan, och Daniel. Det var verkligen en annorlunda upplevelse och så skönt,avkopplande och mysigt, att få uppleva den med dig. Värd att rekomendera andra. Fint rum,enormt god mat,bra behandlingar och de varma baden;allra helst gillar jag det utomhus. Varma Kramen // Mamma

Millan sa...

Mamma:
Varsågod, du är värd det bästa!! Vi hade det verkligen toppen.
Puss