26 januari 2010

Tröttast

Så jäkla jobbigt det är när man har somnat in på soffan och man vaknar till och inser att man har sovit längre än vad man borde....20 minuter brukar räcka för att hinna ladda batterierna med lite extra energi. Men en timme brukar sällan vara positivt. Iaf inte på mig...

Hur fasen ska jga piggna till dagen träningspass nu???
Två Energy kick, en spark i baken, 14 höga hopp en jäkla dunka dunk till musik som uppladdning får det nog bli...kan inte bli sämre (o tröttare) än vad jag är iaf;)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hur reagerar du på energy kick?
När jag tar dem, på morgonen (för att jag oftast tränar på morgonen) har jag fått svårt för att sova. Dock är jag inte säker på att det är pga den...
Hoppas du piggnade till.
kram Tirre

Millan sa...

Tirre:
Det var faktiskt första gången som jag tog Energi Kick idag. Jag har tidigare bara använt mig av andra vanliga koffeintabletter. Jag är ganska tålig när det gäller kaffe/koffein, jag dricker en hel del koppar om dagen;)
Idag tog jag 2 st energy Kick OCH 3 st Rapid Burn.
Jag piggnade till och var laddad på gymmet trots min långa powernap.. Det gick mycket bättre än planerat!

Nu i kväll har jag även druckit en stor kopp kaffe + att jag har haft i lite kaffe i mitt natt fluff som jag sitter o äter av just nu. Det är inga problem för mig, jag är jätte trött nu iaf.
Jag ska prova dem imorn igen och se öm de ger mig lite extra energi då oxå!!
Natti natti,
Kram!

bella sa...

hej! tänkte tipsa om ett recept, eftersom jag tidigare har läst att du gillar keso. men har inte läst att du har gjort dessa plättar :) sjukt gott iaf!

http://gi-viktblogg.com/?p=76

Christine sa...

hej millan!
jag ska beställa proteinpulver nu hade jag tänkt. Det som du kunde rekommendera. Whey isolate. Har du provat det ? Är det någon smak som du kan rekommendera?? =) Tack på förhand!

Maria sa...

Brukar ha samma problem...tror att jag klarar av att bara sova en kort stund, men varje gång lyckas jag stänga av alarmet och forsätta sova...suck.

Har gett ett kreative blogger award till dig (kika i min blogg). Jag brukar ofta kika in på din blogg för att få motivation och tips. Tack så mycket! Kramar

Millan sa...

Christine:
Whey Isolate är ett jättebra köp, jag dricker det varje dag.
Min personliga favorit är Frukt Punch, men gillar Apelsinen skarpt oxå;o)
Hoppas du hittar en smak som du gillar.
Kram

Maria:
Tack snälla gumman, va gullig du är!
Kramar till dig oxå!!!

Millan sa...

Bella:
Tack för tipset, jag ska kika in på den sidan;)
Millan