18 augusti 2008

Galen fredag...


Under mina morgonpromenade i Göteborg gick jag förbi Svenska Mässan varje dag, vilket gjorde att jag var tvungen att stanna till och njuta en stund, för nästa gång jag står utanför den entrén, då är det TÄVLING!!!

Helgen är nu slut och vi är nu inne i en ny vecka. I fredags jobbade jag min sista dag på H&M för den här sommaren, om en vecka drar skolan igång igen.

Första diet veckan har gått riktigt bra, både fysiskt och psykiskt. Jag har klarat av och hållt mig till mina noggrant beräknade måltider utan att känna en allt för stor hunger emellan. Mitt humör har varit ganska stabilt och motivationen är det inget fel på just nu, jag är laddad som satan;) Trots ett ganska stort steg ner i kcal ifrån veckan innan så har träningen gått riktigt bra. Jag ska nu satsa på att köra så hårt jag kan pressa mig själv till, för att försöka att bespara den muskelmassa som jag har. Jag kommer att köra ganska mycket morgon cardio och även en hel del cardio efter gymmet då jag känner att tiden är knapp, veckorna bara springer iväg och jag känner mig en aning stressad att jag inte kommer att vara i den form jag vill vara.
Eftersom det är min första tävling så har jag ju ingen aning om vad som döljer sig under mina härliga kilo av fett, hur mycket jag behöver/förväntas göra mig av med....det är en aning stressande i sig. Jag kommer att kämpa på så gott jag kan och hoppas att de nära som jag har runt mig kommer att stötta och hjälpa mig på min resa mot målet!

Resultaten ifrån förra veckan ser ut så här:

Vikt: -1,6 kg
Midja (smalaste omr): -2 cm
Midja (tjockaste omr):-2,5 cm
Rumpa: -2,5 cm

Ifredags började jag morgonen med 40 min på trampmaskinen. Efter jobbet tränade jag bröst + axlar + 20 minuter på crossen. Jag cyklade hem tillsammans med Tobbe som skulle med oss hem och grilla. Kl 22.30 drog Tobbe med oss ut på en powerwalk som 35 minuter senare resulterade i att han och jag sprang 10 intervaller (spurtade i en lätt uppförsbacke) Jag som inte har sprungigt spurt-intervaller sen gymnasiet höll på att dö efter två...ska vi tävla i december eller inte frågade han mig??? Jag förstod vad han menade, det var bara att fokusera och lägga benen på ryggen. Jag somnade ganska gott sen när jag kom hem!

Lördag morgon blev det ingen morgonpromenad, var lagom mör i benen. Åkte ist till gymmet vid nio. Där blev det biceps, vader, mage + crossen, intervaller i 20 min. Efter gymmet gick jag hem till min syster som hjälpte mig att locka håret och sminka mig inför Micke och Saras bröllop.

Ätardagen resulterade i thai mat till lunch, god & bra buffé på kvällen (mkt kött) några chokladbitar, lite tårta och tre kex med brieost!

Igår blev det vila ifrån gymmet, stod dock 40 minuter på trampmaskinen innan frukost.

Nu är det dax att fixa lite matlådor inför veckan...
Jag lägger in några bilder ifrån golfbanan i Göteborg. Inne på den femte timmen började jag tycka att det inte var riktigt lika kul som Daniel och Kenna. Då passade jag på att plocka lite bär;)

Det blev en näve björnbär tillsammans med en bar som mellis =0) Mumsigt!

Inga kommentarer: