22 augusti 2008

Mitt liv är UNDERBART!

God morgon!

Jag vill börja med att ge ett stort tack till alla mina underbara vänner som tycks ha förståelse i denna resa jag nu är mitt uppe i! Kompisar som kanse inte är fullt så insatta i träningslivet är trots det intresserade av vad som komma skall. Att ibland få ha med sig en egen matlåda när man är bortbjuden på middag kan ibland känns lite konstigt, men än så länge har jag inte sett några sura miner, snarare tvärt om.

Jag ringde och pratade med en underbart trevlig tjej på Glitz it igår som var så otroligt hjälpsam. Hon hjälpte mig att beställa de tygprover jag var intresserad av till tävlings dräkterna, har jag tur så kommer de redan idag;) Jag längtar, det ska bli så kul att få sätta igång med dem. Jag ska träffa Lina på stan om några timmar då vi ska titta ut en innerbh till den första bikinitoppen.

Igår stod morgoncardio högst på schemat, 30 min trampmaskin. Efter en hel vilodag i onsdags var det skönt att komma igång på morgonen. Under vilodagen tog jag det bara lugnt, jag var utanför dörren då jag åkte till min mormor & morfar och fikade. Jag tror att jag har kommit över de värsta hunger känslorna, för jag är lagom mätt hela dagarna. Vet inte om det är nåt jag måste ändra på, kanske dra ner på kcal lite till??? Träningen igår var Grymt bra, triceps + bröst + intervaller på crossen. Jag bara satt på cykeln och log på vägen hem, mitt liv är UNDERBART!

När jag kom hem hoppade jag in i duschen och slängde i mig en laxsallad innan det var dax att spring hem till Nina som stod och väntade med massagebänken. En timme senare var jag skönt utbakad på hela ryggen, Nina är bäst!

I eftermiddag ska jag köra axlar + mage + vader. Som jag har skrivit tidigare så lägger jag lite kokus på magen nu, då rutorna med dess volym lyser med sin frånvaro.

Nu väntar duschen...... Ses!

Igår var det dax att fylla upp kylen lite inför nästa veckas storkok;)


Har ni sett nåt gulligare, den var hur söt som hälst. Jag köpte ett 6-pack bara för att jag var tvungen =) (ställde pepparburken bredvid bara för att se hur liten och söt den var)

Inga kommentarer: