23 juli 2008

Jäkla smalben...


Jag sov lite längre idag, gick upp vid nio tiden. Jag var ganska trött i kroppen så jag kände att jag behövde vila ifrån morgonpromenaden. Jag känner av de sista dagarnas intensiva promenader och jogging turer i kroppen.

Idag blev det vila ifrån gymmet, men att bara ligga och grillas i solen i flera timmar gjorde mig bara rastlös. Idag var varmaste dagen hittills, svetten bara rann när jag låg i solsängen.
På eftermiddagen var jag tvungen att ge mig ut på en powerwalk, som inte blev så lång....förklaringen kommer nedan.
Igår morse gick jag rundan (ca 7 km) + efter gymmet igår gick jag hem för att få lite förbränning efter passet.
Jag antar att mina underben är ganska trötta. Redan igår började jag på vägen hem få problem med kramp och små svullnader på skenbenen som även idag på eftermiddagen när jag skulle ta min promenad gjorde sig till känna(varav att det inte blev så långt, som jag tidigare nämnde).
Hatar när jag får dessa problem, inget går att göra när krampen kommer, jag har provat med stretch och massage på benen men det gör så grymt ont. Springer jag får jag inte samma problem, så sista biten igår och idag hann jag inte alls så långt tills jag var tvungen att avbryta min promenix och fick vända om joggandes hem :(

Detta problem kom redan första gången för säkert fyra år sen under mina morgonpromenader vilket resulterade i att jag köpte min trampmaskin ist. Den här säsongen har jag varit så lycklig över att jag inte har kännt av något, förrens nu... Jag blir så arg, antar att det blir vila ifrån promenixen imorn bitti oxå, så får benen vila lite extra.

Lite bilder ifrån gårdagens mysiga lunch

Igår var vi inne på stan i Visby och stosade runt, vi käkade lunch på Trådgårn, de hade jätte fin salladsbuffe med massor av godsaker, passade oss perfekt. Vi shoppade en hel del oxå, Daniel köpte några tröjor och en kostym till sig, och jag som fortfarande är en fattig student log lite extra och plutade med läpparna så fick även jag jätte fina kläder ;) Jag fick en klänning, ett linne och kofta.

Min söta kofta och klänning som jag fick av Daniel

Träningsvärken i ryggen efter gårdagens pass börjar nu komma smygandes. Det var ett grymt bra pass igår, jag ska lägga upp lite bilder senare.

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Vilken fin klänning. Varifrån kom den?

Millan sa...

Ulrika: Tack, visst är den söt. Den är ifrån Vila. /Millan