06 oktober 2010

Dax för sprutan..

Japp, nu ska jag till vårdcentralen för provtagning. Jag fick order ifrån doktorn i måndags att ta X antal prover för att förhoppningsvis få svar på vad o varför jag har så ont i kroppen.
Jag sitter på bussen hem ifrån linkan, tillsammans med en buss full av andra pendlare. Just idag är det mestadels gymnasie ungdomar och en o annan gamling;) Jag måste erkänna att jag plankade på tåget igår och även idag... Det är inte så illa som det låter, utan jag har två olika resekort som det finns pengar på, men de har tydligen lyckats blivit avmagnetiserade ( ett fint o kanske inte så rättstavat ord) så kommer det en kontrollant nu så blir det dyrt..! Jag ska fixa korten ikväll så de funkar imorn. Jag tycker det är lite jobbigt att vara oärlig, göra saker man inte får. Men det är väl kanske ett sunt beteende?!
Ikväll, efter stick i armen blir det träning. Idag är det bröst och axlar. Skulle kunna slänga in lite mage oxå om det inte var så illa att jag har månadens värsta mensvärk idag. Inte så mysigt att korva ihop den ömma i svullna buken i detta läge. Känns inte som om avsaknaden av mina rutor på magen är det viktigaste när den just nu är två strl större o svullen än vanligt...Jag får vänta med sexpacket, nöjer mig med min tetrapack.

1 kommentar:

Jossan-Wellness by me sa...

Hej snyggging
Ville bara kika in och se hur de var med dig.
ROLIGT att se dig i helgen.

Hoppas de löser sig nu..nu får de vara slut på strul i kroppen!! ORDER;)
Ta hand om dig.
Kramar Jossan