21 oktober 2010

Trött, seg & frusen

Usch så kämpigt det var att gå upp idag. Klockan ringde 5.30 o men sovande ben kravlade jag mig ner ifrån vår ganska höga säng. Jag är uppe tidigare än vanligt idag för att jag måste åka buss till jobbet... Min färdtjänst hade andra planer söder ut idag. Så då får man klara sig själv.
Men fy satan i gatan så jäkla kallt det är här idag. Visserligen "bara" nollan" men att stå o vänta på bussen i 25 min var en tuff match idag. Nu sitter jag äntligen på 49an buss påväg mot Freaket i Linkan. Jag vet inte vad jag gör lr inte gör, men jag lyckas ALLTID komma på bussen sist. Jag kan komma till busshållplatsen som nr 3, stå o frysa o vänta skit länge, när bussen väl kommer hamnar jag alltid längst bak i kön.!! Jag vet inte om det är att jag är liten? Jag kanske inte syns? Dålig på att armbåga mig fram till målet?
Det får kanske bli att ta på reflexvästen nästa gång, o ut med armbågarna o flagga på huvudet:) Fast borde man hjälpa o släppa fram små barn först? Det gäller tydligen inte små vuxna, tihi ;o)
Nu ska jag ta en liten powernap innan jag är framme, puss på er!

2 kommentarer:

Daniel sa...

Haha, söt är du i alla fall kan jag lova!

Mamma Fia sa...

Så söt o go du är, min "lilla" dotra!!
Puss // Mamsen