09 oktober 2010

Nu bör jag vara utsövd

De senaste dagarna har jag sovit o sovit. Jag är van och klarar min på bara 5-6 timmar/natt. Under mina dieter måste jag "tvinga" mig att sova minst 8 vilket inte är det lättaste alla gånger. Men nu när jag inte har varken diet eller tävling på G så funkar mina få timmar ganska bra. Men visst måste jag erkänna att jag är inte superpigg på kvällen, blir inte mycket över efter jobbet. Träningen prioriteras först, sen lite kvällsmat o kanske en film i soffan, som jag 98% av gångerna somnar till efter 30 minuter...Inget partydjur i mig på kvällarna ;o)

I tosdags åkte jag hem efter jobbet och hade inga direkta planer på att göra nåt, så jag tog en dusch och la mig på soffan för att vila...kl 19. Självklart somnade jag och blev väckt av att mobilen ringde strax innan 20. Då slängde Daniel ihop lite att äta åt oss och jag kröp i säng vid 21. Hur trött och skönt som hellst. Jag somnade på två röda. Då trodde ju jag att jag skulle vakna pigg o glad och hoppa upp ur sängen i går morse när klockan ringer 6.10 efter så många timmars sömn.

Men NEEEEJ. Jag vaknade av att Peter (min personliga chauförr, o svärfar) ringde 7.05 och frågade vart jag var, - jag sitter i bilen o väntar sa han. Hmm jag sover, fick jag fram... Det var bara att köra en turbo, på tio minuter satt jag ute i bilen. Det är alltså inte bra att sova för länge, det blir inga mer tidiga kvällar för mig, det gör inget gott, utan tvärt om, tihi ;o).

Tro inte att jag nu igårkväll var piggpiggelin och höll låda fram på småtimmarna...nopp, efetr jobbet blev det ju lite bak o fix hemma innan vi åkte till gymmet och tränade, hem o åt, såg på film som jag SOMNADE till som vanligt!

Men idag känner jag mig pigg, glad och utvilad!!!

Idag är det jobb på HälsoFreak. Laddar just nu med keso/kesella, frukt o bär tillsammans med en stor kopp kaffe.Igår var det fredagsmyyys!
Stenugnsbakad pizza, utan ost och extra parmaskinka o ruccola, Gottigt!

Liiite godis petade jag i mig innan jag somnade med huvudet i Daniels knä framför filmen, Ironman.

Jag hoppas att Ni alla får en fin och härlig Lördag!!!

1 kommentar:

Marica sa...

Inspirerande blogg!
/Någon som satsar inför 2010