19 oktober 2010

Ifrån helgen

Jag var ingen flitig fotograf under denna helg, men några bilder blev det iaf ifrån Växjö.
På väx till Ica under min morgonprommis På lördagkvällen blev det mkt sushi för mig o Daniel..;o)
Efter sushin plockades vin o ost fram... En riktig njutningshelg!!!
Här hemma i Norrköping verkar det som om dessa kesella har utgått, finns inte kvar på mina två vanliga affärer iaf, såjag passade på att köpa med mig lite hem.

5 kommentarer:

Fia sa...

Hej!

Tips ang. kvag/kesella.
Lidl säljer kvarg < 1% fett, 500g för ca 11 kr.

Googlade fram en bild, då blev det bla denna bloggen: http://www.google.se/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_dKHUR4FMnng/S9v5cMEXsaI/AAAAAAAAFy8/reMJ2kbsVUo/s1600/Yogurt%2Boch%2Bkesella%2Bfr%C3%A5n%2BLidl.JPG&imgrefurl=http://fitnessochhalsa.blogspot.com/2010/05/bra-mejeriprodukter-fran-lidl.html&usg=__OdVqxiu_L4X0VwYDFeL1-OhI_Uw=&h=1200&w=1600&sz=177&hl=sv&start=9&zoom=1&tbnid=ClnglftLl_CHdM:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dkvarg%2Blidl%26um%3D1%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1

Detta kanske du redan visste... Gott och billigt!

Keep up the good work girl! :)

Fia

Julia sa...

Neeej! Jag hoppas verkligen inte att den där kvargen utgår ur sortimentet! Har 12 mil till närmaste Lidl och jag är helt beroende av den där, blir sjukt mkt dyrare att köpa arlas. .p

Caroline sa...

Jag har alltid undvikit att köpa icas då den har lägre proteininehåll än arlas men det kanske inte gör något? Jag vill ju oxå köpa den billigaste! =)

ica-arbetare i mora :) sa...

den har inte utgått! isf har dom på just den butiken tagit ur den ur sortimentet! fråga! annars kan de säkert ta in den igen!

Millan sa...

Fia:
Tack tjejen för tipset, jag vet att Lidl säljer den kesellan. Bara det att jag inte har vägarna förbi Lidl dagligen + att den ifrån Ica är grymt mkt godare, men Lidls är betydligt billigare. När jag tidigare har gått på diet åt jag bara Lidls kesella för då åt jag så mycket. Blir nog att bunkra upp lite lidl kvarg snart då jag just nu äter gansk mkt;o)
Kram

Julia:
Jag har hört att den inte har utgått, troligtvis har "mina buiker" bara valt att ta bort den i från sortimentet, but why??
Millan

Caroline:
Visst innehåller icas lite mindre protein än både arlas o lidl, men på nåt sett känns inte det som en jätte stor skillnad, det är fortfarande mkt protein i den;o)
När du har smakat den är du fast :D
Kram

Ica arbetare i Mora:
Tack snälla för din info, jag ska absolut fråga mejeri personalen nästa gång vart den har tagit vägen o varför. Jag saknar den..
Millan