06 oktober 2010

Jobba, Äta, Träna, Sova..

Japp, så ser dagarna ut för mig nu. Träningen gick bra idag, det blev som jag skrev tidigare, bröst och axlar. Efter provtagningen på vårdcentralen blev det en sväng förbi Ica då hyllorna i kylen här hemma gapade tomma. Nu är de uppfylda och vi har mat på bordet igen.
Jag är gift med en riktig finsmakare....Daniel är lite söt iaf, han nöjer sig inte med att ha "vanlig" mjölk i kaffet när han dricker sina två koppar om dagen utan lyxar till det med riktig baristamjölk..fint ska det vara ;o)
Det får du så gärna hjärtat, du är underbar!! Daniel kvällsmat som jag fixade efetr träningen:Min mycket godare tallrik. Massa massa goa grönsaker och kyckling:Hittade en ny god kyckling i kyldisken idag. Bara att lägga in i ugnen..nja jag piffade självklart upp den lite extra med mina favorit kryddor.Ingen diet kyckling direkt, då dessa bitar är riktigt saftiga, möra och aningen fetare än "vanlig" filé. Men ibland kan det vara värt det, Daniel älskar denna kyckling, jag säger sådär. Jag föredrar hällre en "torr, vanlig" filé. Men ibland behövs lite omväxling. Fettfri sås till är ett måste:
Kesella, vatten, salt, svartpeppar, bruschetta krydda (ifrån oil & vinegar) och en sommarkrydda som vi köpte på Krysmyntagården på Gotland i somras. lätt, smidigt gott och FETTFRI!!!
Man kan sleva i sig sås med mycket gott samvete.
Nu är det dax för det sistnämda...(sova) för imorn börjar hjulet om.. .. ... . . .. .
God natt på Er!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Äter du aldrig kolhydrater i form av typ ris, bulgur osv? I tanke på att du hade ris till Daniel, men bara grönsaker till dig.

Visan sa...

Kesella dressingar är väldigt lätta att göra, lätta att äta och goooda!! Bara att krydda med vad som är gott :)

Cathrine´s blogg sa...

det är så härligt att läsa din blogg ofta. och dina recept är så underbara ; )

Millan sa...

Anonym:
Nja, jag äter massor av frukt, bär och grönsaker under hela dagen. Till lunchen kan jag iblabd äta lite kolhydrater, men sällan några på kvällen. Min kropp mår bra av det, min mage sväller upp om jag äter för mycket carbs. Plus att det är så mycket godare att bli mätt på kött/kyckling/fisk osv ist för att fylla ut magen med ris o pasta tex.

Visan:
Kesela är bra och gott till alla lägen:)

Cathrine:
Tack gumman :)

Trevlig helg på er!

Suzan sa...

Var på smakprovning hos kronfågel o testade den där förra veckan, tyckte jättemycket om den!