30 oktober 2010

Några dagars frånvaro

Men jag är nu här igen :)
Det har varit en hel del jobb, mycket planering inför vårt personalmöte som jag o Linda hade för våra tjejer igår kväll. Det var en mycket trevlig kväll tillsammans, blev kanske lite korvstoppning i allas huvuden när Linda o jag satt fart med all info ville få sagt utifrån vårt lilla kompendie.. Men vi hade även lagt in lite roligheter oxå, tre lekar, trerätters, godis och ALKOHOLFRITT vin;o) Haha. Tack tjejer för en toppenkväll, Ni är bäst!
Kom hem runt 01 tiden inatt och kröp ner i sängen nån timme efteråt, så idag ringde klockan kl 9...men jag lyckades stänga av den och sova vidare i två timmar. Sen blev det lördagsfrukost, våfflor med kesella o bär!Hmm, lite för lite fett och kanske för mycket äggvita..??
Två fina våfflor fick jag iaf :DEfter frukosten har jag börjat fixa lite med håll i er, julpyssel!
Jag har så lite tid till det i veckorna, och ska jag hinna få till något till jul så får jag passa på att ta chansen när den ges. Lite tidigt kanske, men roligt.
Nu blir det lunch, gym och sen väntas middag på Meze, (libanesisk tapas) och bio med svärmor o svärfar.

2 kommentarer:

Pauline sa...

Hej!
Har följt din blogg ett par veckor nu och gillar den skarpt! Tänkte höra om du har lust att dela med dig av våffelreceptet? Har mixrat en del själv för att få till ett bra alternativ till vanliga våfflor utan att direkt lyckas, de tenderar att smaka matbröd i slutändan... Mvh Pauline

Anonym sa...

Hej"
Vad har du för recept på våfflorna??