17 december 2010

Muskulös eller Muskellös..?

Den som kom på uttrycket att vila sig iform, "det är under vilan man växer" ...
Fyy, jag tror inte på det längre. Jag har vilat ( eller vilat vet jag inte, men iaf inte tränat) jag har inte varit på gymmet på FYRA hela veckor. Det känns skitjobbigt, jag får ont i kroppen, känner mig trött o rastlös över att inte få träna. Jag lägger ca 7-10 timmar/vecka på min träning annars o nu NOLL timmar.
Men det finns inte en sportmössa att jag skulle orka mig igenom ett pass just nu. Jag blir anfådd bara av att gå ut med soporna.. Jag har tryck för bröstet och har svårt att få tillräckligt med luft, men det är på bättringsvägen, jag har ju fått meducin ;o)
Nu är det fredagkväll och vi ska snart iväg och fira vår vän Danne som blir 30+ idag :o)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller med dig, har blivit träning till och från för mig i fyra veckor pga jäkla förkylningar. Nu blir jag snart galen - känner hur musklerna krymper dag för dag. Okej, det gör dom väl inte, men det känns fan så. Det stressar mig!

Millan sa...

millbergskan:
Snart är jag tillbaka, ska försöka mig på ett luuungt o fint pass imorn, första gången på hunda veckor känns det som. Men det behövs, jag börjar känna mig slapp, lös o trött. = brist på träning. Jag vill tillbaka!!!
Hoppas du mår bättre,
Millan

christine sa...

vila ordentligt. jag fick samma "diagnos" då jag blev sjuk i höstas, astma medicin i olika former med både kortison och luftrörsvidgande, slemlösande och penicillin. Det tog 3 månader och många olika mediciner innan jag blev okej i luftrören, nu 6 månader senare är luftrören inte helt okej, får hosta vid ansträngning .. Så vila ordentligt!!

Millan sa...

Christine:
oj, det låter hemskt att du inte är bra än.
Lyckligt nog så är jag återställd nu och uppskattar varje dag att vara frisk!
Millan