08 december 2010

Vår resa 2010 del 1

Nu i våras gjorde vi en repris på resan 2008. En resa till Usa och en kryssning i Karibien. Vi hade en superbra resa som de andra tidigare med massa bra bilder som jag vill bjuda med mig av, så där av att jag har gjort del 1 o del 2..
Ett besök på Gold´s Gym i Orlando var ett måste, helt klart det största och häftigaste gymmet jag har varit på.
Istället för mjölk i kaffet har man monster milk i Usa;o) Nae, det var kanske bara vi, tihi. Åker ni någon gång till Orlando eller miami måste ni besöka Texas de Brazil. helt klart den häftigaste och godaste restaurangen jag har ätit på. Och älskar du kött, så måste du hit!
Jag är ingen kött fantast egentligen, men detta var o la la..det fanns ALLT.Och man fick äta hur mycket man ville, det kom grabbar ifrån höger o vänster med fulla varma nygrillade spett med allt ifrån korv, olika kycklingar, lam, rostbiff, biff, fläskfilé, entrecoté, och olika oxfiléer...man åt vad man ville och HUR MYCKET man ville!!
På min tallrik var det endast köt kött o kött. :o)
Vi älskade detta ställe, så vi passade på att besöka restaurangen både i Miami och Orlando.
Lyxigaste o finaste hotellet vi har bott på, hittade vi i Miami downtown. Underbar utsikt ifrån poolområdet. Åker vi tillbaka kommer vi absolut bo på Viceroy!!Härliga bäddar att softa i eller ta en liten powernap..På hotellet hade vi fri tillgång till den stora spa avdelningen..som vi nyttjade varje dag Hotellet hade egen biosalong som man kunde hyra
Liten del av hotellets gym
Laddar för ett åk
med denna lilla sötsak genom Miami;o)
Miami downtown by night
Åhh, shopping
Vi tog hotellets hiss upp till översta våningen..
På våning 50 hade man ganska bra utsikt
Redo för en natt på stan på south beach
Daniel nöjde sig inte med bara mig denna kväll, utan hittde en annan stadig kvinna som han hade vid sin sida när jag fick gå lite bakom..
Det blev En o ANNAN kaffe ifrån mitt älsklingställe Starbucks!! I love it
Alla som har varit i Usa vet vad en Cinnabon är...mmmm
Sista frukosten innan vi lämnade staterna var jag tvungen att få mina "äkta" american panncakes. Mmmm mm så goda de är!
Här är det njutning..
Sista bilden på poolen
Innan hemresan hann vi med en tripp till en stooor HD butik för att köpa med oss lite presenter hem till min mamma o Johan
Fortsättning följer...

Inga kommentarer: