19 december 2010

Sista supen...

Ingen glögg, inget vin bara massa medicin.. :(

Jag går nu på penicillin, hostmedicin och astmaspray.. Jag var ju hos läkaren i onsdags och fick diagnosen astma, virus i luftvägarna och en infektion i kroppen..... Han ville sjukskriva mig i en vecka och bad mig ta det LUGNT. Men det funkar inte riktigt så när man är sin egen, det är aldrig riktigt lugnt, hur gärna man än vill, önskar o försöker så är det alltid jobb. Jag har varit ledig i helgen, det är iaf nåt :D

Nu tex så sitter jag o Daniel framför datorn och jobbar med nästkommande veckas meny som ska skrivas, printas ut och läggas upp på nätet (http://www.halsofreak.se/)

Daniel my love har ju fått rollen/titeln "Marknadsansvarig" i vårt HälsoFreak, och han sköter det galant.

Nu är det dax för min sista sup för dagen, 3ggr/dag ska jag ta mina mediciner i 10 dagar. Så det blir ingen glögg, vin eller snaps för mig under julhelgen:( Jag har haft en jättebra helg iaf, jag berätter mer om den sooon..

Natti nattis

5 kommentarer:

E sa...

Å, jag är så avundsjuk på dig och hälsofreak. Tycker det låter super kul och att ni verkar ha gjort ett super jobb.Skulle också vilja göra något sådant! Vet iallfall ett ställe som jag kommer att besöka om jag åker till Linköping =)

Anonym sa...

hej millan ville bara säga att av cociliana etifyn blir du lite snurrig och kan bli förstoppad innehåller morfin därav hostan blir genst mkt bättre jag fick hemska hjärtklappningar i början det e de biverkningarna så bil ska man inte köra tex.har oxå astma sjukt jobbigt när man kör cardio blää. får passa på och önska dig en fridfull jul och jrya på dig snabbt,camilla sthlm

Carro sa...

Hej,
Tänkte höra vad det är för vegetariska alternativ ni har att erbjuda då jag och karln skulle vilja ta en lunch hos er snart...
Mvh, Caroline

Millan sa...

E:
Du är så varmt Välkommen till HälsoFreak nästa gång du är i eller har vägarna förbi Linköping.
Millan

Camilla:
Tack, jag känner igen mig på alla dina beskrivningar.
Men nu är jag på banan igen och jag mår mycket bättre.
Hoppas du hade en fin jul!
Kram Millan

Millan sa...

Carro:
Vi har hela vår salladsbar där du kan blanda ihop din egna perfekta sallad, utifrån salladsbaren kan du även göra din egna smörgås eller bakadpotatis.
Äter du fisk o skaldjur?? Vi har då kallrökt lax, handskalade räkor & kräftstjärtar (det är så många som kommer till oss och säger att de är vegetarianer men äter fisk..)När det gäller wrapsen har vi ett vegetariskt alternativ, vi kan även byta ut innehållet i de andra wrapsen mot quornfilé om du önskar. Vissa dagar kan vi även fixa iordning och erbjuda ett alternativ till dagens, men fråga oss i kassan om det är möjligt..
Jag hoppas jag ser dig på Freaket snart..
Kram Millan