28 november 2010

1 advent!!

Idag är det MYYYYYS på mitt schema. Ingen stress och massa måsten, jag gör vad jag vill, så lite som möjligt idag faktiskt.
Jag har inte varit utanför dörren idag än, men ska snart åka ut till mamma på lite adventsmat & fika. Jag hade tänkt julpynta lite idag, men hela vår altan är insnöad och jag kommer inte ut till förrådet...så jag fick anledning till att bara slappa idag ;o)
Det känns som om jag var i behov av det idag, det blev ganska många timmar på jobbet den här veckan plus att jag har lyckats dra på mig nån jäkla inflamation i högeraxeln!! Jag har haft ont i tre dagar och det vill inte ge med sig, blir varken sämre eller bättre. Därav att jag inte har kunnat träna på tre dagar heller :( Jag kan inte lyfta armen mer än ngr grader.
Jag ska smörja in med nån "muskel- salva" som vi har i medicinskåpet sen..
Igår firade vi in 1 advent med Spanskt jultapas på LaUva tillsammans med Daniels mamma o Peter. Vi satt o drack och åt i över tre timmar, det är inte ofta vi äter sååååå långe. Daniel o jag är mer igentligen in, tugga, svälj klart!! ;o) Men det var riktigt mysigt, gott o trevligt.
16 små tapas rätter + ett glas rötjut gick ner i min mage.

Idag blev det ingen morgonprommenad till affären för att köpa frukost, det fick bli att slänga ihop nåt av det som fanns hemma:
Mycket räkor det blir kvar efter att ha skalat drygt 500g..en liten skål
Ägg o räkmacka med wasabidressing, kalkonpastrami och röktskinka med avokado
När jag gick upp i morse glad för att pynta in 1:a advent möttes jag av detta lilla hinder
50 minuter senare hade det kommit ännu mer...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Shit alltså vilka goda frukostar du alltid dukar upp. Mysigt att äta så gottit hemma...

Cathrine sa...

omnomnom, den maten gjorde meg sulten :D