10 november 2010

Helene + Jag = Sant

Jaaa, ni kan inte ana hur glad jag blev när Helene Ahlson kontaktade mig och frågade om jag vill vara med o hjälpa henne med hennes Team ForeverFit på Fitness Festivalen. Jag får alltså möjligheten o chansen att få komma tävlingarna och framförallt de tävlande ännu närmare i år då jag är Coach åt ett härligt gäng fina tjejer. Det ska bli så jäkla kul. Lite extra motivationsboost nu när min egen träning har känts sådär..

Idag blev det en tidig morgon, bilen rullade redan 6.15 för att jag skulle hinna med 6.30 bussen. Så här års litar jag inte på Sj för fem öre, bussen är ett säkrare kort. Jag har nog redan gäspat 19 ggr. Hur ska den här dagen sluta?!
Igår blev en lugn, mysig o träningsfri kväll. Sandra (min syster) är hemma på en snabbis i Norrköping ngr dagar innan hon åker tillbaka till Norge. Så det blev middag ute hos mamma.
Hoppas ni har snörat på er ordentliga skor så ni går stadigt ute i blasket idqg ;o)

3 kommentarer:

Nelli sa...

Ooh Vad kul att du kommer ner! Säg gärna hej :) jag kommer köra långa klassen :)

E sa...

Vad roligt =)
Jag kommer att vara där jag med, kanske säger hej *L*
Skall du vara med och stå på mässan något också?

Ha de

Anonym sa...

åh, grattis! Va kul !!!
Så, då är du på mässan.....jag kan göra vad som , för att få beställa en godsak från Hälsofreak!! Det första jag äter efter tävlingen ska vara från Linköpings bästa Hälsofreak!!

Kram Camilla R ...