11 november 2010

Dagen i bilder

Morgonkaffet på mitt HälsoFreakFrukost alá HälsoFreak
Keso, kesella, äpple, hallon, jordgubbar, blåbär, granatäpple, valnötter & massa kanelMin lunch idag, kyckling, broccoli, rödlök, paprika, tomat, keso, och avokadoEfter lång dag på jobbet blev det ryggträning och cadioSvettig och härlig.. ;o) Hmmm, efter träningen blev det en god prottedrink med capuccinosmak och en halv LUSSEBULLE!!! Nästan som en go julfika, fast i liten anorlunda miljö (stående svettig på gymmet)
Jag brukar inte käka bullar efter träningen, Men Nina kom o lockade med en färsk och jättegod lussekatt, så why not, lite carbs till proteindrinken blev ett bra avslut på ett bra träningspass, men det blev bara en HALV!
Mmmmm, det var mumma. Dagens kvällsmat, min favvo just nu;
"Tonfisk-Fräs"
Tycker ni att tonfisk är kattmat, eller tråkig dietmat så har ni fel.
Om ni inte tycker om torr o tråkig tonfisk kan jag förstå, men det här... Det är Skitgott!!
Lök, paprika, champinjoner, purjo, tonfisk, massa goa kryddor, lite sweetchillisås, en äggvita. Fräs på allt snabbt i pannan. Snabbt, enkelt o gott!!

3 kommentarer:

Annielee sa...

Hej!

Jag ville bara säga att jag tycker att din blogg är väldigt intressant men framförallt väldigt inspirerande att läsa. Jag tränar själv en del (är även tvungen med tanke på mitt utbildningsval) och varje gång jag läst din blogg blir jag extra sugen på att bege mig till gymmet! Keep up the good work!

Sen undrar jag också om du hade tagit illa vid dig om jag länkade din blogg som en favorit på min?! Vill inte göra det utan godkännande! :)

Bella Eklund sa...

Det är ingen hemlighet att jag HATAR att laga mat, det tar tid och är tråkigt (lathet kallas det kanske?? hihi) , men detta ska jag bannimej testa att laga till idag. Det klarar kanske t.o.m. lilla Bella av? Ska köpa de grejerna du skrev och testa, kanske lyckas jag..? ;) haha. :D
Kramar på dig stumpan, tack för tipset och ha en häärlig helg :)

Suzan sa...

har jättesvårt för tonfisk :(