04 november 2010

Jag kan sakna..

dieten...
På ett lustigt och ibland skrämmande sett kan tankarna mot en tävlingsdiet komma flygandes mot mig, jag vill, jag vill, jag vill.....
Och nu när det bara är fåtalet veckor kvar till Fitness Festivalen så kommer suget starkare. Men jag är samtidigt mycket glad att jag tidigt bestämde mig för att vila detta år. Dels för att jag nyligen köpte min restaurang, vilket innebär att all min tid, tankar o energi går åt till just HälsoFreak, som är mitt allt just nu.
Ser jag även tillbaka på det senaste halvåret så kan jag ju bara sammanfatta min träning som sämsta på hela min seriösa "tränings-karriär". Med min onda och värkande kropp som inte vill ge med sig så skulle jag knappast klara av att träna så hårt och mycket som krävs inför en tävling. Jag älskar att träna och ser mig själv komma tillbaka till min form o status som jag har varit i tidigare.
Inte imorn, inte nästa vecka, men snart är jag tillbax!!
Detta är Jag, mitt liv.
Jag vill absolut inte sätta mig i nåt fack, att jag tillhör någon form av grupp, "fitness" eller inte. Jag älskar att leva, träna, äta sunt och min "sport" är fitness, så jag kanske är/har varit en förebild för vissa och räknas som en "Fitness tjej". Jag vet att jag inte är i min bästa och långt ifrån min fitnessform just nu, men så ser livet ut för mig.
Eftersom jag inte just för stunden "lever" det bästa tänkbara fitnesslivet så vet jag med mig att innehållet på mina inlägg här kanske inte är så som många av er "känner mig.."
Tidigare skrev jag för det mesta om träning, cardio, små matlådor, tidiga mornar, ego bilder osv. Nu är det mycket jobb, mat, vardag och träning..
Tränar jag bara 3-4 gympass på en vecka nu så är det för att omständigheterna tillåter endast det och då blir det knappast några superresultat heller, jag vet ;o)
Jag vet egentligen inte varför detta inlägg blev så lång, tanken var att jag ville bara säga att jag längtar tills jag o kroppen mår bra, så att jag får köra skiten ur mig både på gymmet och ute i naturen...Jag ville bara dela med mig av dessa känslor som kom iomed detta inlägg.
Jag bjuder på lite gamla motivations-EGO-bilder

7 kommentarer:

snusan sa...

WOW!!! Hittade hit genom någon annan träningsblogg, minns inte vilken :P Om jag så måste slita som ett djur i 15 år så vill jag se ut sådär! :D

Vilken inspiration!!!!!!!

TACK!!

Mvh Susanne

E sa...

Tack! Fint skrivet inlägg, ärligt och öppet =)
Fortsätter att läsa och inspireras av din blogg
Ha de fint, kram ;)

Johanna Trulsson sa...

Allt jag kan säga är att jag följer din blogg fortfarande för att jag gillar dig som person och din blogg.
Att du sen tävlat och fortfarande ska ger det hela det lilla extra.

Du verkar vara en sjukt härlig person, med båda fötterna på jorden. Klart man alltid vill vara i bra form, speciellt om man verkligen lyckats förr, men man ska få bra också, och det märks det att du gör nu!

Fortsätt såhär, det sjukt kul att läsa här oavsett!

Christian sa...

Viktigast av allt (speciellt nu efter brytet med TF) är att du gör bloggen så som du vill göra den o skriv om det DU vil skriva om.
Den är lika intressant ändå och vi är nog många som respekterar dig än mer efter nu efter TF brytet, då man ibland måste vara stark nog att gå sin egna väg.

Du hittar tillbaka när du själv känner för det! gym hjärnan och tänkandet blir man nog aldrig av med! ;)

C sa...

Gud så snygg du är! Bara att jobba vidare på muskelmassan här då! ;)

Kram C

Jessica sa...

Du är så fin tjejen. Hoppas vi får se dig på scen igen!

Nadia sa...

så sjukt najs blogg, diggar den verkligen. vill med ha sån pumpad kropp som dig, najz jobbat!