14 november 2010

Påväg

Ja, nu sitter jag på det underbara tåget påväg upp mot Stockholm. Idag är det Teamträff med Forever Fit Sweden! Helene Ahlsons team o tjejliga. Några av tjejerna har jag träffat tidigare och vissa är nya vänner för mig..det ska bli otroligt roligt och spännande att få träffa hela teamet. Jag kan avslöja så mycket som att vi ska hållas till i Sumpan. Tjejerna ska poseringsträna, vi ska hinna med ett träningspass i gymmet, de sista peppande orden o taktiken innan de sista tre hårda, trötta, slitsamma och viktiga veckorna. Nu är det bara full fart framåt, det finns ingen återvändo, det är bara att bita ihop och KÄMPA!
Helene o jag ska även gå igenom vad exakt min roll i teamet blir... Jag är nästan lite nervös ;o) tihi. Det kommer nog gå bra. Min fina vän Jannie kommer o hämtar mig på stationen. Den lilla snärtan har jag inte sett på länge, det ska bli extra roligt att träffa henne. Jag ska klämma, känna o titta på henne o jag hoppas o tror att hon är i minst samma form som vid denna punkt förra året.. Och då gick snuttan till final på FF o en 6e plats. Iår håller i iallafall jag mina tummar för en klättring uppåt, go Jannie go go.
Hjälp va jag sitter o gäspar nu på tåget, jag är nog inne på nr 17 nu tror jag.. Det blev ganska sent igår, Daniel var på fest och jag var kvar hemma, jag hade inte tid att följa med. Jag var tvungen att jobba. Scheman skulle skrivas och nya menyer ska renskrivas och näringsberäkna alla luncher. Det tar lång tid. Jag höll på till 01 i natt och ganska sent i fredags, men nu tror jag att jag är klart ;)
Jag jobbade ju på Freaket på dagen, det var ganska lugnt,vilket jag tycker är jobbigare o tråkigare än när det är full fräs framåt bara. Efter jobbet åkte jag till gymmet och körde bröst, triceps och cardio. Det är inte många själar på gymmet en lördag eftermiddag, det var jag o fem grabbar/gubbar. De flesta var nog hemma o försökte snajda till sig till kvällens galej.
Ny ska jag försöka hinna med en liten "gubbvil" innan jag är framme om en timme..

3 kommentarer:

Lina sa...

Oh Sumpan, då ska jag hålla utkik ;)

Anonym sa...

Kan du inte skriva lite övningar som du brukar köra.

Anonym sa...

hej!
Jag läser en kurs på nätet Kost vid träning 15p mot Umeå univeristet. Och då ska man göra ett projekt om någon som tränadr/tävlar och jag tänkte att du tränar och tävlar så jag undrar om du skulle kunna tänkas ställa upp i mitt projekt som ska skrivas eller om du har någon annan som kan ställa upp? projektet innebär att den tränade skriver en kostdagbok på 3dagar där man anger klocksalag, livsmedl/maträtt , mängd och avfall, träning hurlänge och nivå på träningen.
Tackar så mycket på förhand
Sara Eliasson
mail: sara.m.eliasson@gmail.com