17 november 2010

Teamträffen med Forever Fit

Jag har helt glömt att bjuda på min dag i Stockholm i söndags ifrån teamträffen med Forever Fit. Träffen började och inleddes med en intressant och bra info/förelsning av Maria Ericsson som sitter med i SKKF juryn vid näatsn alla tävlingar, förutom då hon själv inte tävlar. Hon bjöd på info iform av dommar tips och regler, men även tips ifrån alla hennes egna år i branchen. Riktigt bra!! Tack :)
(ngr av bilderna tog jag ifrån Helens blogg)Efter en timmes inormation bjöd Helen oss på proteinmuffins ifrån Gumses gym..;) Och massa härliga Celcius.
Alla fina BodyFitness tjejer klädde av sig och hade poseringsträning tillsammans med Helen och Maria. Ohhhhh, nu vill jag oxå vara fit o tävla. Hmmm, jag får vänta till nästa år....Tjejer jag hoppas att det är ok att jag lägger ut lite bilder på er, ni är SÅ grymt fina!!!!Efter posering och fika blev det ett träningspass för oss flesta i gymmet, lite lätt svettiga kostade vi på oss en dusch innan vi gick i samlad trupp vidare för att äta Thai, vilken lycka för tjejrna. Många av dem har inte haft ngn fridag på ett par veckor, så lyckan var total. JAG vet...mmm jag tyckte det var gott, för dem måste det ha varit MMmmmmmmmmumma ;o)
Jag och Helen pratade ihop oss en del och jag fick mer info om vad jag ska göra nere i Göteborg under FF. Det ska bli grymt roligt och jag ser fram emot denna storhelg som tusan..
Jag + Team Forever Fit kommer ha grymt skoj ihop.
Kom igen nu brudar, kämpa på nu in i det sista. Det är inte långt kvar nu, go go gooooo! Lite mellis på tåget påvägen hem, min nya favvo smak; Banan/Choklad
Helen Ahlson har nu äntligen börjat blogga, följ gärna henne i hennes vardag som är full med massa roliga jobb... Helene Ahlson

2 kommentarer:

Suzan sa...

snyyyyygga tjejer!!!

Johanna W sa...

Hejsan!!

Jag hittade din blogg för ungefär en vecka sen och nu har jag sträckläst den från början till slut.
Du är otroligt inspirerande och dina recept är helt fantastiska. DU verkar vara helt fantastisk!

Keep up the good work!
Kram Johanna