24 november 2010

Karius & Baktius...

Var det inte så de hette, de små tandtrollen som man fick höra om som barn. Om du äter godis och inte borstar tänderna så kommer tandtrollen... Hmm, de har kommit till mig, jäkla busar. Jag sitter just nu i väntrummet hos tandläkaren och väntar på att de ska ropa upp mitt namn.. Eller inte ;) Jag ska laga två hål, och det är inget jag älskar. Men det är väl bara att bita ihop, eller nej det ska jag ju inte göra, utan GAPA STORT. Det är tur att jag är ute i god tid, 30 minuter tidig, mmm mysigt att sitta o vänta o höra alla borrar som går på högvarv.
Eftersom det är "snökaos" idag så tog jag en tidigare buss hem ifrån jobbet, så jag skulle komma i tid.

Puh, nu sitter jag i tandläkstolen och har just fått två bedövningssprutor i munnen, snart sätter borrmaskinen igång :) Iiiihhiiiiii

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Brukar läsa din blogg och vara avundsjuk över hur fräsh du ser ut :) Jag har nu länge bara gått upp i vikt, eller rättare sagt sväller upp. Mitt kortisol är på högre sidan och det är av stress. Doktorn har uteslutet resten via undersökningar. Hur ska jag någonsin se några restultat i min träning? Sen så har jag ingen kraft i mina höfter, det har börjat "vända sig inåt" så låren gnuggar mot varanndra. Skulle inte vilja se ut såhär nästa sommar, helt deppad :S Har du några tips på kosttillskott/träning/ etc?

Tack för en härlig blogg!

Anonym sa...

Jag har verkligen inte alls ont av att gå till tandläkaren - av någon konstig anledning?! MEN det är ju så förbannat dyrt - DET kan ge mig värsta ångesten! Haha.