01 mars 2009

Helt slut.....

Jag sitter nu i köket och har precis slängt i mig en halv omelett. Jag var vrålhungrig när jag kom hem så jag spurtade till spisen (jag hann nästan inte ta av mig jackan), och ni vet när man är så hungrig och bara slänger i sig maten som om det var den sista måltiden i livet, så tar det stopp ganska snart....blä. Jag hatar när man äter och mår illa. Det får bli lite kesella om några timmar.

Det har varit en så otroligt rolig dag idag. Delar av PF gänget har idag träffats på World Class här i Norrköping för fotograferingar till PROTEINFABRIKKEN´s hemsida.
Jätteskoj att träffa alla dessa underbara människor som jag bara har sett på bild och ifrån tävlingar. En HELT UNDERBAR dag! Självklart hade jag med mig kameran.....Jag lägger ut bilder lite senare.

Direkt efter fotograferingen åkte jag med Daniel och grabbarna till Linköping för att coacha dem i deras gocartfinal. Det gick förövrigt sädär för dem....:(

Jag är skit trött nu, gårdagen var ju fullrulle ifrån det att jag vaknade tills disken var diskad efter vår middag tillsammans med PJ & Jenny, nångång efter 01.

Jag var förbi PF på förmiddagen och tog en fika tillsammans med personalen, Andreas Gustavsson och Paolo Roberto. Att två så tuffa grabbar inne i ringen kan vara så trevliga utanför, över en kopp kaffe...... Kalas o middag flöt på som planerat.

Jag ska förbereda lite inför min första LIA dag imorn och sen försöka komma i säng ganska skapligt, det tar på krafterna att vara "fotomodell", tihi;)

Puss!!!!!!!

Inga kommentarer: