03 mars 2009

Vill DU ha fastare rumpa till sommaren???

Självklart vill du det, varför inte...
Gå in på Lifeportalen
och klicka dig fram till "Beach 09"
och vidare till
Där visar JAG några enkla övningar som ger resultat!


Det finns mycket mycket mer läsvärt på sidan, allt ifrån kost, träning och tips till en hälsosammare livsstil.

Har du inte varit inne på Lifeportalen.se är det hör tid att du skyndar dig dit NU!!!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

skulle du inte kunna skriva lite om den utbildningen som du går..... skulle själv vilja höra lite om hur den är då man är lite sugen på den.....

Johanna Trulsson sa...

Tänkte bara kolla med dig om det är OK om jag lägger ut receptet på din ugnspannkaka på min blogg?
Var föörresten hur gott som helst, så tack så otroligt mkt för inspirationen!

Anonym sa...

Hejsan! vilken bra blogg du har:)
Jag har de senaste året börjat intressera mig för fitness och har själv styrketränat rätt länge men har nu fått inspirationen att börja träna lite mer seriöst så kanske det blir möjligt att för mig ställa upp i en tävling nån ggn:) Men iaf nu till min fråga... Jag är väldigt imponerad av alla atleter man har sett på scenen men tror du sporten är helt ren? Dvs fri från doping osv... Testas de tävlande överhuvudtaget? Är det vanligt och något som man ser sker rätt så öppet? Typ att det går rykten och sånt i träningsvärlden.... Jag var bara lite nyfiken!

Millan sa...

Anonym:
Självklart kan jag skriva ett inlägg om min utbildning. Ska försöka knåpa ihop nåt under helgen. Det är många som är nyfikna, så det kommer.....Kram

Millan sa...

Johanna:
Självklart får du lägga ut receptet på bloggen! Roligt att du gillade den;)Kram

Anna:
Som i vilka andra sporter som helst så förekommer både det ena och det andra. Det kan jag lova dig, det går nog aldrig att komma ifrån. Tyvärr så utförs inga eller tom väldigt få tester här i Sverige, det kostar tyvärr aldeles för mycket.
Och det är frågan hur "sporten" skulle se ut om det förbjöds helt och ALLA testades...?
Det är inget som man pratar om, skulle du fråga nån som du VET tar tillväxthormoner så får du troligtvis svaret: Absolut inte, Jag har kämpat hårt och länge för mina muskler.

Jag själv lever så lååångt bort ifrån denna "falska" värld och har inte intresse av att sätta mig in i vad det finns för metoder, hur bra/dåliga de är och hur de påverkar kroppen. Jag är inte intresserad, Det kan jag säga till 100% är att jag ALDRIG kommer att ta nåt som inte är tillåtet och som klassas som en hälsorisk och rent av livsfarligt.
Jag tillhör den skaran som är ganska blåögd när det gäller doping. Jag har svårt att förstå att personer (speciellt riktat till tjejer/kvinnor) vill utsätta sin hälsa och kropp på det sättet som tex det manliga könshormonet testosteron kan göra med kroppen. Man kan få skador och mén för livet, och det tycker inte jag det är värt! Då förblir jag hällre lite mindre och kvinligare.//Millan

Cassandra sa...

onani och orgasm är bästa sätten att få en fast tight putrumpa!
somliga tjejer ha aldrig satt sin fot på ett gym men har ändå en fastare stjärt en många hårt tränande puritaner som är orgasmfientliga!