22 mars 2009

Regn, regn, regn...

...men anda ar jag sa brand;)
Humoret borjar svikta lite hos grabbarna, vad ar det for javla vader vi har. Vi har rest runt halva jorden pa semester, men anda sa ar det bara regn och mulet. Jag forsoker vara positiv och uppmuntra grabbarna, och vadret kan vi aldrig andra pa, hur mycket vi an vill o forsoker.
Och nar det regnar har, sa ar det inte likt regnet i sverige for fem ore. Har riktigt oser det ner, och ar over pa kanske tva timmar.

De sista dagarna har det varit mulet och lite trakigt vader pa morgon o formiddag, men framat eftermiddagen spricker det oftast upp och blir soligt och fint.

Igar kvall festade vi till det lite. Nagra glas vin till maten, drinkar och nagra bacardi breezer blev det allt. Vi fyra partade loss pa Tobbe o Ninas balkong, som har havsutsikt och underhallning iform av en eldshow varje kvall, grymt duktiga eldgrabbar.
Kvallen avslutade vi pa ett "THAI DISCO" skit skoj. Nina och jag var tom med uppe pa scenen och skakade rumpa *fniss* vi lever bara en gang sa Nina och slet med mig upp pa scenen=) Vi fyra + 10 vita manniskor (troligtvis svenskar) och hundratals thailandare i en varm, trang lokal;)

Imorse nar klockan ringde kl 8 var det lite tyngre att ga upp, + att det var mulet ocksa.
Vi passade pa att ga till ett jatte mysigt fik och drack "riktig" latte/capucino. I Thailand dricker de inte vanligt kaffe, sa overallt nar man bestaller kaffe far man pulverkaffe, men idag var det mumma.
Efter fikat akte vi till skogen/jungeln och tittade pa ett coolt vattenfall, riktigt fint.
Lagom nar vi kom tillbaka hade vadret skrukigt upp och det var stralande sol och varmt. Det blev tva timmars solning, mestadels i polen for det var grymt varmt, jag har sjalvklart lyckats branna mig igen, andra gangen pa den har resan:) Sa nu ar jag rod som en krafta och det svider och branner pa hela overkroppen, framst i ansiktet, brost, axlar o armar, men men, det ar lett att vara efterklok.

Vi ar nyss hemkomna ifran en spannande elefantridning. En timmes ridning pa elefant i skogen, de var skit sota (o stora).

Nu ar grabbarna ivag och rakar av sig haret. Daniel gjorde precis innan vi akte ivag, men det har vuxit sa mycket sa det ar dax for lite finlir. Han har aven lyckats overtala Tobbe om att raka av sig sitt har!!
Jag ska hoppa ner i var jacuzzi som vi har i badrummet och bubbla lite i kallvatten, det ska bli skont.

Idag blir det en lugn kvall, lite mat och kanske lite vattenpipa pa stranden!!!
Svidande Kramar till Er alla!

3 kommentarer:

Lina Sirén sa...

Åh så härligt det låter gumman! Fortsätt njuta bara!!!
Snart ses vi, ska bli jätteroligt att träffa dig igen vännen! =)
KRAM!

Mamma Fia sa...

Underbart att kunna få lite uppdateringar från Er. Tänker så mkt på Er och önskar ni får fortsatt mys o sköna upplevelser den nu sista veckan som är kvar. Saknar dig Millis men du är så värd denna semester.Puss o Kram Mamma

Millan sa...

Lina, Mamma:
Puss & Kram på Er!!!