09 mars 2009

Tre dagar kvar!

Nu räknar jag ner...


På torsdag lunch lättar jag och Daniel ifrån arlanda flygplats till Bangkok för en härlig semester i hela 18 dagar. Det ska bli underbart. Bara vila, sola, äta och lata oss, kan det bli bättre?
Jag hoppas bara för gudsskull att jag blir frisk till dess. Jag har ju känt mig lite hängig hela helgen, och det vill inte liksom blomma ut...förrens idag. Jag har mått skit dåligt, jag har tappat rösten nästan helt o hållet, det gör forfarande jätte ont i halsen jag äter host medicin emot en otroligt jobbig och irriterande hosta + att jag har lite feber och ont i hela kroppen. Idag när jag kom hem ifrån min LIA gick jag och la mig på sängen och sov i 30 minuter och det händer aldrig en frisk dag. Jag vill vara FRISK nu.

Jag ska försöka börja packa fram lite kläder ikväll, för jag måste till skolan imorn. Jag måste ha närvaron för att bli godkänd :( det är bara att trycka i mig några ipren även om jag inte tycker om att knapra piller, jag är ingen piller människa... Men måste man så måste man.

Bjuder på några suktande bilder ifrån Thailand..Vi kommer att flyga till Bangkok och bo första veckan i Ban Phe, nära Pattaya.
Vi har hyrt ett hus tillsammans med Tobbe & Nina som möter upp oss på lördag. Vi bor första veckan i det huset och ska sedan ta oss runt till lite olika välbesökta turistmål;)
Jag kan nog lova att det blir en o annan drink under dessa dagar...färskpressade fruktdrinkar är väl ok?? :0)

Det blir nog ett o annat besök på någon marknad..
Jag var förbi Proteinfabrikken förut och fyllde upp handbagaget;)

Nu ska jag laga lite mat!

4 kommentarer:

Lina Sirén sa...

Fyyyyyy vad orättvist!!! Packa ner mig i resväskan, bums! ;o)
Gud så härligt ni kommer ha det gumman! Njuuut nu lite för mig också =)
KRAAAMEN!

Millan sa...

Lina:
Jag lovar att jag kommer att njuta till 110%, och självklart kommer jag ägna en tanke till dig.
Jag vet hur duktig du är som kämpar på med din diet, trots att motivationen har varit lite sådär ett tagg nu. Du är stark som klarar det här!
Stora Kramar till Dig

Jossan sa...

TA MIG MEEEEE!!;)

Millan sa...

Jossan:
Hihi, det vore inte helt fel att få följa med i resväskan va??
Kram till Dig!