20 september 2008

Ännu en lördag

Hinner man inte köra cardio på gymmmet efter styrkepasset, funkar det lika bra hemma. Jag var ganska allert trots att kl var 21.30;)
Förhoppningsvis kommer Daniel hem med min nya spinningcykel imorn.....jag längtar efter att få sätta mig på sadeln med hysterisk musik i lurarna och bara få bränna av några härliga svettiga minuter! Jag längtar.

Min fösta dag på dieten som jag kände av lite hunger känslor var nu i veckan, rättare sagt i onsdags. Jag har ju länge tyckt att det har kännts lite konstigt att jag inte har varit något hungrig... Jag pratade med Micke Andesson på gymmet (som ska tävla på SM nu nästa vecka i BB-80kg) Han sa att ofta när man är övertränad så kan hungerkänslorna förvinna.....visst kan det vara så att jag är övertränad, jag tränar ju ca 10-15 pass i veckan, men det måste jag ju nu. Ha sa åt mig att jag måste unna mig VILA! Jag har en dag i veckan som jag vilar ifrån all träning. Han tyckte iaf att jag var i fin form;) det är alltid kul att höra. Han tyckte att jag skulle satsa på BB ist för Fitness, för han tycker att jag har ganska mycket muskler..... Han är väl för gullig, Jag mycket muskler, hihihi. BB är inget för mig, jag älskar fitness kroppar!

Veckans mätningar går sakta neråt, jag vill att det ska gå lite fortare, känner mig fortfarande lite stressad. Jag tänker inte på det hela tiden längre, men tankarna och känslan ligger där och nöter. Jag får se vad jag kan hitta på, några förändringar till nästa vecka får jag nog hitta på.

Nu ska jag hoppa in i duchen, 50 minuters tramp och frukost i magen, känner jag mig ganska nöjd. Ska ge mig ut på en powerwalk och senare hem till min syster som bjuder på lunch innan jag ska iväg och servera på bröllop ikväll!

Vi ses imorn, trevlig lördag önskar jag er alla! Puuuss :x

Inga kommentarer: