21 september 2008

Söndags fix

Jag älskar basilika, en helt underbar krydda, ger en perfekt smak i min frukost smoothie.

Dax att fylla på blåbärsförrådet lite. Dessa små blåa bär innehåller massa nyttigheter med mängder antioxidanter.

Jag känner ingen hunger nu på morgonen (förmiddag) efter gårdagens påfyllnad. Efter 45 tramp blev det bara hallon & blåbärssmothie med basilika. Känner att jag gärna skippar gröten, har fyllt mina kolhydrat depåer ordentligt. Det blir bara massa protein och fett idag, i den mån det går att skippa kolisarna.

Gick jätte bra på jobbet igår, brudparet var otroligt fina och såg lyckliga ut. Det är så mysigt att jobba på bröllop, alla är så glada och trevliga. Jag får även en pirrande känsla när jag tänker tillbaka att vi var i samma situation för ungefär ett år sen, det var den bästa dagen i mitt liv!!

Nästa bröllop som jag jobbar på ska jag sätta på mig en stegräknare och se hur mycket vi springer igentligen?? Från kl 15 fram till 03.30, det blir några steg iallafall....

Det blir inget köp av spinningcykel idag, affären har självklart söndagsstängt. Det får bli imorn ist. På schemat står det ben idag, hoppas att de klarar det. Det känns som om benen aldrig får vila... Cardio minst en gång om dan, cykling till och från skolan + allt vardags spring. Hur mår era ben? Jag var på en underbar HELKROPPSMASSAGE i fredags hos PJHelhetsHälsan, det känns i rumpan kan jag lova;) Jag är väldigt dålig på att stretcha och det bruka resultera i väldigt spända sätesmuskler. PJ gick på och tröck på piriformis och medius jag är helt öm nu, i kombination med träningsvärk oxå tror jag.

Innan jag cyklar till gymmet i eftermiddag ska jag fixa veckans matlådor, det kommer bli lite fisk i form av Pangasius filé och troligtvis lite bönor och linser till. Jag får lägga ut lite bilder senare.

Ta hand om er så länge!

Inga kommentarer: