26 september 2008

Trött och mör kropp

Idag när jag vaknade kändes det tyngre än vanligt att gå upp. Det kändes som om min kropp vägde nånstans runt 100kg. Stela vader ifrån gårdagens pass, ömmande triceps, och träningsvärk i ryggen.... :( Det är så här det ska kännas att gå på pävlingsdiet intalade jag mig. Det är min första jobbiga motgång på hela den här resan. Det började faktiskt redan igår. Jag var inte trött i skallen, men kroppen känders tung och orkeslös. En kille på gymmet kom fram och sa att jag hade tappat yttligare lite(förhoppningsvis fett) att överkroppen började se grym ut nu. Men jag kunde inte hålla med honom, jag var snabb med att säga att det kändes skit. Jag kände mig som en korv igår, tjock, ful och äcklig.

Jag var jätte rädd för att ställa mig på vågen i morse, jag hade god lust att strunta i det, men jag måste ju. Jag var rädd för att jag kanske hade gått upp ngt hekto. Jag har kämpat på ordentligt den här veckan och skött kosten perfekt, men ändå så kände jag mig tjock och svullen...


Vad tror ni då? Vad visade vågen och måtten? NEDÅT såklart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dagen kunde inte få en bättre vändning;) Jag hoppade i kläderna och gav mig ut på en powerwalk innan frukost. Det blev inga bästa varvtider, men med ett léende på läpparna kämpade jag mig runt de fem km iaf. Frukosten smakade lovely när jag kom hem!

Trots den trötta kroppen igår, så fanns viljan och kämpar glöden under tiden på gymmet. Jag gjorde pb på dipsen;) Jag längtar efter min "ätardag" imorn. Det är nu slut på skit ätandet, inga bullar och kakor;). Nu är det allvar och full fokus mot målet. Jag ska fylla på med kolhydrater iform av bröd och pannkakor ;)mmmmmmmmmmmm.

I eftermiddag står det biceps + mage på schemat, det kommer nog inte bli nåt dunderpass, men jag kommer kämpa på så mycket jag bara kan. Vill man så kan man, man måste tro på sig själv.


Nu är det dax för proteinmellis, ser kanske inte så mumsigt ut men det är grymt gott. Tonfisk, äggvita, kräftstjärtar, rödlök, keso & avokado. = 148 kcal, 21g p, 2,4g k, 5,6g f

Inga kommentarer: