26 november 2008

CHOKLAD

Jag skulle kunna dö för lite choklad just nu. Choklad är det absolut bästa som jag vet. Vill nån muntra upp mig nån gång, så är ett hett tips att köpa lite choklad till mig;) gärna med nötter i, mmmmmmm. Jag var och handlad lite idag, kylens hyllor började tunnas ut. Jag gick och nästan dreglad vid godis hyllorna. Och inte tala om naturgodiset..... Cashewnötter med choklad, och yoghurt, hasselnötterna med ljuschoklad, I Love it. Jag riktigt kände sötman i gommen. Det är vad jag längtar efter nu, att få krypa upp i soffan och mumsa i mig några goda chokladbitar.

I desperat försök att kunna tillfredställa mitt begär, gick jag och köpte lite choklad te, smaksatt nymalt kaffe med chokladsmak och fina doftljus som doftar underbart gott, självklart Choklad!

Mina nya ljusfat och doftljus


Har redan smakat av både téet och kaffet, super gott. Kaffet var fantastiskt gott (tyvärr lite dyrt 250g för 59kr)

Sockerfria "carameller" med chokladfyllning. Jag tog en i bilen på vägen hem, lutade mig tillbaka och riktigt njöt. Det behövs inte mycket för att göra mig glad nu mer ikväll=0)

Lite mer att välja på i kylen, synd bara att jag inte får välja helt fritt..;)

Veckans förbrukning av kesella;)

2 kommentarer:

sass sa...

Hej! lite nyfiken på var du får tag på kesellan? har letat men hittar inte den sorten.. Bra blogg! Bra kämpat!

Millan sa...

Sass: Kesellan är ifrån Lidl och kostar lika mycket som den vanliga ifrån arla och är dubbelt så stor. De innehåller nästan precis samma näringsämnen oxå. Perfekt när man äter ganska mycket. Kul att du gillar min blogg. Kram