10 november 2008

Matskadad...

Vitlök, chili, ingefära, paprika, curry hela mitt kök doftar underbart. I fyra timmar igår eftermiddag stod jag i köket och fixade matlådor, både till mig och andra till Daniel. Mitt sug blev tydligen inte mättat av det jag svände ihop yttligare två lådor till Daniel nyss samtidigt som jag springer imellan tvättstugan, Allt ska tvättas, handdukar, sängkläder och vanliga kläder, det känns så skönt att ha tömmt båda tvättkorgarna.

Thaigryta med, kyckling, sweetchili, ananas, broccoli, minimajs, sambar, vitlök, bambuskott mm, det doftade underbart, jag provsmakade aldrig, så jag hoppas det gick att äta=) Daniel har med sig en sån matlåda idag...

Pastasås med skinka och pastrami, vitlök, purjo, champinjoner och en egengjord tomatsås, mumma.

Nu försöker jag hitta på saker att göra hela tiden, varje ledig stund jag har. För sitter jag ner hinner jag bara känna efter hur hungrig jag är eller att jag är så otroligt sugen på nåt, vad som helst, så det bästa tipset är att hålla mig sysslosatt tills äggklockan ringer och det är dax för mat. Alla köksskåp är städade och rensade, skafferiet är rensat och tömmt på sånt som inte används och som inte borde finnas där, badrummsskåpen har aldrig varit så tomma, mina garderober är rensade på sommarkläder och ersatts med vinterkläderna, jag har bara ett skåp kvar inne på kontoret, det sparar jag till slutet på veckan=)

Igår blev det lite sovmorgon, sov till kl tio då ett spinningpass på 70 minuter väntade. Direkt efter det satt jag igång med matlagningen, jag verkligen ÄLSKAR att laga mat. Jag satt en dag förra veckan och bara drömde mig bort bland alla recept jag hittade på nätet. När dieten och tävlingen är avklarad, guuuud vad god mat jag ska laga. Det innebär absolut inte fet och onyttig mat, snarare tvärtom, men bara det att få laga vad man är sugen på för stunden och äta när och "hur mycket" man vill, inte bara 150 g torsk och lite brocoli;)

Efter matlagningen åkte jag till gymmet och körde framsida ben + rumpa + cardio. Jag började få känningar i ländryggen under benpressen, vilket jag är livrädd för. Jag har tidigare haft problem med ländryggen så jag fick ta det lite lugnare framåt slutet, med risk att skada mig annars.

Efter träningen väntade middag hos Daniels mamma och "plast-pappa" på farsdag. Senare när vi kom hem kände jag att jag kunde lika gärna stå på trampmaskinen istället för att sitta i soffan och titta på tvn (tänk om alla resonerade på samma sett som jag,hihi) kändes svettigt men skönt efteråt. Började dock känna en liten stramande känsla i ena knät, men det är nog inte så konstigt, mycket ansträngning för dessa muskler och tyvärr allt för lite stretch....jag ska bli bättre på det, jag lovar;)


Min klassiska "ta-med-mat", de andra åt någon mumsig pastasås och jag fick som vanligt ta med en sallad.

Snart är det dax för lunch, sen väntar en underbar och fantastisk massage hos underbara Nina. Framåt kvällen blir det ett armpass tillsammans med Daniel. Den här dagen har bara sprungit iväg. Imorn är det skola igen.

Ugnsgrillade kycklingfilér som jag äter efter träningen ihop med några riskakor


Torsk-och laxfilé med massa kryddor som jag steker utan fett i teflonpanna, jätte gott.

Glöm inte att ta på er gummistövlar när ni ger er ut i regnrusket idag, så att ni inte blir böta om fossingarna:)

Inga kommentarer: