03 juni 2010

Team TopFormula

Nya fräsha kläder ifrån TF finns nu på hyllorna i min garderob..
Lite spex på altanen idag i den underbara sommarvärmen
Idag blev det vila ifrån gymmet, som jag skrev igårkväll så kände jag mig inte 100 i kroppen idag när jag vaknade. Jag snozzade ngr gånger innan jag tvättade bort sömnen och knaprade i mig mina BCAA, Fatburner + koffein och gav mig ut på en 60 min prommis. Idag måste det ha varit värmerekord för iår...såååå skönt! Efter promenaden åta jag frukost, duschade och gjorde lite fix för att sen åka på turné med Daniel till Bauhause för att titta på virke och trädgårdsmöbler. Lunch blev så orginellt som Spicy Hot, bara tredje gången den här veckan som jag har ätit där... :)
Efter maten åkte vi hem och jag bytte om för att cykla hem till min mormor för en liten fika, efter en timme med mormor hoppade jag upp på cykeln och trampade hem för att möta Gulli på en kvällspromenad, 75 minuter blev det i bara linne, skööönt!
Detta jobb skulle man ha, ser verkligen jobbigt, svårt och ansträngande ut... hahaha :DJag hoppas inte att dessa gubbar går på några statliga bidrag, som vi är med och betalar, för då vill jag se lite effektivitet...men för deras egen del hoppas jag inte heller att de jobbar på provision, för isf blev det inte många kronor i dagens lönekuvert ;o) Nu är det Natti nattis för Millis, imorn väntar en ny dag, med ett spännande och viktigt möte i Linköping, men först en morgonpromenad tillsammans med Gulli.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Äter du fatburner varje dag, Är dem bra? Hur fungerar Bcaa? ,-)

Snygg top föresten, medlem där? ,)

valpen sa...

Nä, men å andra sidan så tjänar dessa gubbar inte heller ens i närheten av så mycket pengar som de borde, med tanke på all cancer de beviserligen får av allt anläggningsarbete :)

Millan sa...

Anonym:
Nae, jag äter inte Fatburner riktigt varje dag, men nästan..tihi. Jag tycker att den fungerar jättebra, den miskar min aptit och tar jag den innan jag ska tränna eller cardio så känner jag av att den sätter igång min ferbränning mkt mer än utan. Jag kan absolut rekomendera den. Ang BCAA, håll utkik...jag kommer att skriva om den inom kort :)
Trevlig helg!

Valpen:
Absolut, jag är inte ett dugg avis på dem, tycker att det skulle vara hemskt att behöva infinna sig i denna starka lukt och gaser... Det kan inte vara hälsosamt någonstans för någon det där. De borde kunna använda någon form av mask eller munskydd...bättre än ingeting iaf.
Millan

Valpen sa...

Sv: Haha, nej, dessutom borde dom ha tröjor på sig lite oftare.. Det är rent av farligt att se en 50 plussare med ölmage modell XXL i bar överkropp och försmå shorts när man kör bil.. Haha!
Hoppas du har en bra kväll..

Millan sa...

Valpen:
:D haha
Hoppas du får en bra vecka!!!