13 augusti 2010

God morgon

När klockan ringde 5.45 var jag grymt trött..men när jag nu sitter på tåget efter en cykeltur på 25 min börjar jag nu bli människa igen;o)
Visst är det härligt med tidiga mornar?!
Nu kör vi..

2 kommentarer:

Jenny sa...

Oj ja det är tidigt ;) Men visst är det härligt starta dagen med lite träning? Tycker det gör otroligt mycket! Om jag går upp en halvtimme tidigare för lite träning utomhus, så är jag piggare resten av dagen än om jag sovit en halvtimme till.

Åh, längtar till mina morgonpromenader, vill bli frisk!

Är sugen på Yohimbin från Top Formula men har fått känslan av att det inte är helt lagligt, så nu är jag feg ;) Vad tror du om dom?

Kram Jenny

Millan sa...

Jenny:
Visst är det skönt med lite träning och frisk luft på morgonen, man vaknar liksom till med en gång, än om man bara går hemma o såsar i morrisen..
Hoppas du blir frisk snart.

Jag är inte insatt på just Yohimbin, men jag kan med all säkerhet garantera dig att alla produkter som TopFormula säljer i sitt sortiment och som de tillverkar sjäkva är helt lagliga!!
Visst kan man bli lite nojjig och orolig om man hör något konstigt om någon produkt någonstans, men skicka iväg ett mail till info@topformula.se och fråga så får du ett korrekt svar!
Lycka till,
kram